Sziasztok
Most a héten vasárnap késő délutánra keresünk egy pasit aki el is jön.Egy kellemes Hölgy részére
Kaposváron leszünk akit érdekel telefonszámmal jelentkezzen és a részletek viberen
Csak most vasárnap jó ha neked ez nem jó ne is írj
Köszönöm
Egy kis változás holnap estére is keresünk
Az az szombat
Most a héten vasárnap késő délutánra keresünk egy pasit aki el is jön.Egy kellemes Hölgy részére
Kaposváron leszünk akit érdekel telefonszámmal jelentkezzen és a részletek viberen
Köszönöm
Egy kis változás holnap estére is keresünk
Az az szombat
Sziasztok esetleg par Budapesten?
Sziasztok!
Ma este párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Budapesten, vagy esetleg privát buli valahol!?
Írjatok!
Ma este párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Budapesten, vagy esetleg privát buli valahol!?
Írjatok!
cuckold vagy hármas érdekelne
Párhoz csatlakoznék Pécs és környékén hetero alapon a hölgy örömére! Max 47 éves korig!
Ha érdekel írjatok rám!
Ha érdekel írjatok rám!
Honnan? Merre laktok? Kor?
(Ez egy válasz Piky76 üzenetére (ma 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom kényeztetésére keresünk megbízható partnert
Sziasztok!
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok! A páros ferfi tagja szivesen kalandozna Bács megyében ma este! Helyem van de utazni is tudok
Nagy méretü ffi késö délután?
Sziasztok
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok!
Győrben pàrok házibarátja lennék!Egy fiatal igényes potens pasi vagyok.
Imádom a szex mindenformáját! .Akár szerepjáték,cuckold,
Irj rám bátran ismerjük meg egymást!
Győrben pàrok házibarátja lennék!Egy fiatal igényes potens pasi vagyok.
Imádom a szex mindenformáját! .Akár szerepjáték,cuckold,
Irj rám bátran ismerjük meg egymást!
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
14 kerben párhoz csatlakoznék most napközben
Sziasztok.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot főleg.
Nézzétek, olvassátok át, ha szimpatikus akkor irjatok rám levélben.
Köszönöm. (Ez egy válasz Piky76 üzenetére (ma 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot főleg.
Nézzétek, olvassátok át, ha szimpatikus akkor irjatok rám levélben.
Köszönöm. (Ez egy válasz Piky76 üzenetére (ma 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szegeden csatlakoznék
Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Keresünk egy házibaràtot.
Csak ha szimpatikus vagy.
Csak ha szimpatikus vagy.
Sziasztok. Biszex párt keresek hármas szexre, mindent szeretek oda-vissza

tarloka

zsanimiki
Kerry Louise