Sziasztok! Örömmel!
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (ma 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Két férfi csinos sub nöt keres hármas Partyhoz.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia!Párosunk hölgy tagjának örömére keressük min. 16-os intimmel rendelkező szimpatikus partnerünket . Kitöltött adatlappal és saját képpel rendelkezz!
Sziasztok! Ma estére keresünk potens srácot vagy srácokat!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Sziasztok,
Párokkal szeretnék ismerkedni, masszírozni tudó 31 éves hetero férfi, cuckold, hetero hármas a holnapi nap.
Párokkal szeretnék ismerkedni, masszírozni tudó 31 éves hetero férfi, cuckold, hetero hármas a holnapi nap.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok
Holnapi napon átutazóban leszek Bpesten, illetve lesz egy kis szabadidőm, csatlakoznèk párhoz a hölgy örömére! Egyedülálló hölgy is jelentkezhet.....
Holnapi napon átutazóban leszek Bpesten, illetve lesz egy kis szabadidőm, csatlakoznèk párhoz a hölgy örömére! Egyedülálló hölgy is jelentkezhet.....
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok! Veszprém környékén! Irjatok!
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel ismerkedne 12 ker környéke szóló hölgyek párok érdekelnek hetero alapon udv P
Szép estét!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén!

Sziasztok! Ma este kizárólag a lány örömére.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Párhoz akár ma este vagy a hétvégén bármikor! Utazni tudok

Sziasztok Tiszafüreden nyaraló párok vagy esetleg a közeleben valaki 3 as adta örömökre?
Hétvégén Pécsen leszünk ezért igényes fiatalabb pasit keresünk hármas élvezetekre. Privátban keress és megbeszéljük a részleteket.