Sziasztok! Miskolci sportos 46 éves 3asban pici tapasztalattal bíró barátságos férfiként keresek partnert.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Köszönöm Fotózáspárban nevű párnak a pénteki harkányi találkozást, együttlétet.
A hölgy fantasztikus!
Szép, formás nagy mellek, gyönyörű alak, arc. És ami a legfontosabb: odaadó!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a párost!
Megbízható, valós, találkozni is hajlandó pár.
A hölgy fantasztikus!
Szép, formás nagy mellek, gyönyörű alak, arc. És ami a legfontosabb: odaadó!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a párost!
Megbízható, valós, találkozni is hajlandó pár.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok 34 éves minden jóra nyitott pasi vagyok, holnapi nap csatlakoznék nőhöz vagy párhoz Budapest, Székesfehérvár környékén. Csak olyan írjon aki valóban találkozna is

Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére
Békésmegyei párt keresek Mindkét fél örömét fokoznám. Tudok utazni. Szeretek szopni,nyalni,dughattok is.
Csütörtök estére keresünk egy fiatal 35 alatti normal - sports testalkatú sracot Pest környéken! Olyat aki valóban el is jön! Privatban írj! 1 lány 3 fiú felállás lenne!
Az eddigi hozzászólásait nézve Miskolc,Barcika környékén keresnek.
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (tegnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz csatlakoznék bármelyik fél örömére.
Ma vagy holnap Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt. Utazni is tudok, de Pécsen helyem van. Nyitott, diszkrét normális, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Minden érdekel..Ápoltság, diszkréció alap,
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika és környéke☺️
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
sziasztok
szívesen ismerkednék párral de most inkább cuckold mint 3as felállásra 30 éves extra méretű potens igényes sportos férfiként a szexben kellő előjáték után szeretek kissé domináns határozott rámenős lenni szeretem oda tenni magam ha már rám esett a választás találkahelyem van ha szükséges írjatok rám bátran
szívesen ismerkednék párral de most inkább cuckold mint 3as felállásra 30 éves extra méretű potens igényes sportos férfiként a szexben kellő előjáték után szeretek kissé domináns határozott rámenős lenni szeretem oda tenni magam ha már rám esett a választás találkahelyem van ha szükséges írjatok rám bátran
Bajai par keres a környékről pasit harmadiknak. Csak kisfarkú pasi jöhet szóba. max 15, 16 ha vekony. Állandóra keresünk akar heti többször is.
Sziasztok debrecenben esetleg 8 után páros?
Sziasztok! KRK sziget esetleg? Itt vagyok mától 5 napig, helyem is lenne. Megbízható, diszkrét, igényes pasi vagyok, aki szimpi párral kalandozna szívesen.