Sziasztok! Holnap napkozben csatlakoznék párhoz. Fiatal izmos sexy pasi vagyok. Bács megye és Csongrád
Sziasztok olyan valóban találkozni akaró Házaspárral ismerkednék akik valóban kíváncsiak a 3 diszkrét talikra milyen lehet kölcsönös diszkrécióval ismerjedjünk. Nyíregyházi vagyok hellyel rendelkezem telt párokkal is
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Sziasztok jelen.
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (ma 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:03

Sziasztok! Ma estére keresünk igényes, normális pasit kis kalandra. Olyan írjon aki tud utazni, vagy fogadni. Dél alföldön. Csak a ma este alkalmas!
Sziasztok!
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt párral közös örömszerzések céljából.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt párral közös örömszerzések céljából.
eland Ma estére 21 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Olvass adatlapot ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Sziasztok!Hajdú-Bihari párral ismerkednék. Orálisan mindenki örömére.
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Siófokon,illetve környékén csatlakoznék párhoz!!
Utazni és fogadni is tudok!!
Utazni és fogadni is tudok!!
Ha idősebb is szóba jöhet, szívesen ismerkednék akár azonnali kezdéssel
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (ma 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Kisméretű pasit keresünk dpre, Pesten
Sziasztok! Ma estére keresünk igényes, normális pasit kis kalandra. Olyan írjon aki tud utazni, vagy fogadni. Dél alföldön. Csak a ma este alkalmas!
Sziasztok
MA délután unatkozó PÁR??
Moto
MA délután unatkozó PÁR??

Moto
Sziasztok!
Ápolt,kulturált,igényes férfiként,keresek egy megbízható,kedves,nyitott párt.
Képgyüjtögető,hamis és találkozni nem merő párok üzenetet nem várom.
Ápolt,kulturált,igényes férfiként,keresek egy megbízható,kedves,nyitott párt.
Képgyüjtögető,hamis és találkozni nem merő párok üzenetet nem várom.
Sziasztok! Szekszárd és környékén keresünk olyan személyeket, ffi-t nőt párokat, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket. Nem szerelmet keresünk, az van. Ha lehet, olyan írjon, aki komolyan is gondolja. Hosszabb távra keresünk. Hétköznap vagyunk elérhetőek. Ha pasiként jelentkezel, legalább az első találkozón jelenj meg normálisan....! Ha van olyan, aki hasonlóan gondolja, jelentkezzen.
Jó reggelt! Keresek egy molettebb teltebb hölgyet akit élvezésig nyalhatnék! Illetve házaspárhoz is csatlakoznék! Hajdú-Bihar és környéke, Debrecen!
Sziasztok!
Képzet masszőrként párokat ,hölgyeket masziroznék otthonukba,
50-es igényes Győri férfi vagyok diszkréciot adok és elvárok,
Önmagukra igényes jelentkezőket várok egy kellemes ellazuláshoz vagy felfrissüléshez !
Képzet masszőrként párokat ,hölgyeket masziroznék otthonukba,
50-es igényes Győri férfi vagyok diszkréciot adok és elvárok,
Önmagukra igényes jelentkezőket várok egy kellemes ellazuláshoz vagy felfrissüléshez !
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !