sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
sziasztok van nő vagy pár pápárol
Sziasztok!Párt keresek ma estére, jakuzzi, pezsgőzés, beszélgetés..Szeretem a telt formákat, szeretek masszirozni..
Sziasztok! Fiatal pasiként érdeklődnék lenne itt e fiatal pár, esetleg szoló lány szex dologra? Heteró alapon gondolnám! Persze csak is valós,nem kamu stb pár vagy lány jöhetne szóba! Privát üzenetekre válaszolok! Köszönöm! Vas Megye és környéke,elsősorban,de észszerű távolságon belül utazás sem akadály!
Ma délután nálam, nálad. Nő, pár. Egyeztessünk
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!Ma délután, este Veszprém környékén pár vagy bi pasi?Helyem van
Sziasztok. Idősebb párt keresek hosszú távra!!Kérlek írjatok!!!
Sziasztok. Ma délután vagy kora este valaki egy közös maszti, hölgy aki kíváncsi ahogy kiverem vagy pár kukkolása? Székesfehérvár-Veszprém környékén

Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak vagy akár plusznak is ..
Feleség többes örömére keresünk férfit .
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Önmagára igényes, szenvedélyes férfiként kalandoznék hétfőn, nap közben Balatonmária-Keszthely környékén. Helyem van.
Sziasztok! Igényes srácként keresem párok társaságát ma este. Helyem van a IX. kerületben, de természetesen utazni is tudok.
Ha a profilom alapján érdekesnek találtok, írjatok bátra, és beszéljük meg privátban a részleteket!
Ha a profilom alapján érdekesnek találtok, írjatok bátra, és beszéljük meg privátban a részleteket!
Budapesten ma pár?
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!
Sziasztok!
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
újra kijöttem mára délután ra is a reptérre ,Párocskák , bátrabban
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
sziasztok vannak e itt oylan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek