Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Pentek szombat balaton kornyeken szivesen kalandoznek,ismerkednek! 27 eves megbizhato apolt,diszkret pasi vagyok!

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Ma este Gyöngyösön leszek. Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Szombaton ,(ma) este Budán a 11.kerületben csendes privát lákasban ápolt férfi keres kedves párt.
Pár napig Nyíregyházán tartózkodunk hellyel rendelkező férfit keresünk harmadiknak az adatlapunk szerint csakis kizárólag 30éves korig!
Sziasztok. Ma estére illetve, hosszú távra keresek párt, tapasztalatom van, helyem is van és utazni is tudok.
Szia sziasztok vác es dunakeszi között a dunaparton van kint pár vagy lány? Egy kis beszélgetés napozás esetleg más is szóba jöhet. Ma déltől délután 4ig.
Buszex pàrhoz csatlakoznèk. Kedvelem, ha a pasit szophatom a oàrja elôtt
Ma estére keresek olyan párt akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Szia, gyere augusztus 15 harkányba.
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz csatlakoznék Budapesten
sziasztok
Balatonfüreden vagyok augusztus végéig egy apartmanban szívesen ismerkednék kalandoznék a környéken nyaraló hölggyel párral de akár megfelelő színpátia esetén vendégül is látnék 1-2-3 napra ha messzebbről lennél lennétek
írjatok rám bátran privátban
Balatonfüreden vagyok augusztus végéig egy apartmanban szívesen ismerkednék kalandoznék a környéken nyaraló hölggyel párral de akár megfelelő színpátia esetén vendégül is látnék 1-2-3 napra ha messzebbről lennél lennétek
írjatok rám bátran privátban
Párt fogadnék szombaton,nudizás napozás szex.Magas sportos nagy méretű pasi.Túlsúly 45 év felett ne.
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok

Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland