Sziasztok !!
30 körüli srácot keresünk a hölgy örömére
30 körüli srácot keresünk a hölgy örömére
Sziasztok . 30 körüli srácot keresünk a hölgy örömére , potens , sportos , helyel rendelkezöt . Szép napot mindenkinek
(Ez egy válasz Lajos63 üzenetére (ma 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:24

Sziasztok.
Nő-férfi párt támogatnék, ha hancúrozását végig nezhetném. Először csak kukkolnék, később, második harmadik alkalom al, ha szinparikus vagyok és engedték többet is szeretnék. Utazni tudok, Budapest, Pest,Nógrád megye.
Nő-férfi párt támogatnék, ha hancúrozását végig nezhetném. Először csak kukkolnék, később, második harmadik alkalom al, ha szinparikus vagyok és engedték többet is szeretnék. Utazni tudok, Budapest, Pest,Nógrád megye.
Adatlapom alapján ismerkednèk.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, helyem is van.
Van itt még olyan tag, aki mindenféle aberrációtól mentes és NORMÁLIS, fiatal pasit keres klasszikus felállásokra?
Vagy teljesen kihalt az oldal?
Vagy teljesen kihalt az oldal?
Hazibaratot keresünk hosszú távra. Feltetel kicsi intim, max 15!! Irányítható pasit keresünk es csak hetero alapon! Esti órákban 11 fele. Heti akar 2 szer i tudj jönni ha ugy van! Nem fogunk együtt sétálni meg esteket beszélni.. nem erre keresünk. csak szexre!
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék hetero párokkal - nőkkel.
Helyem van, utazni is tudok. Privát üzeneteket várok..
Helyem van, utazni is tudok. Privát üzeneteket várok..
Hello
Szekszárdon hölgyet keresek!
Érd.privátban
Szekszárdon hölgyet keresek!
Érd.privátban
Egyedül vagy haverommal keresünk hetero alapon párt esetleg külön csajszit
30 éves, jófej srácok vagyunk 180/88kg. Kék szem barna haj illetve 175/75kg szintén kék szem barna haj.
22cm illetve 16cm.
Budapest és környéke előnyben, de utazunk is
30 éves, jófej srácok vagyunk 180/88kg. Kék szem barna haj illetve 175/75kg szintén kék szem barna haj.
22cm illetve 16cm.
Budapest és környéke előnyben, de utazunk is
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, helyem is van.
Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Határozott, jó kiállású, jól szituált, egészséges férfiként keresem hölgyek és párok alkalmi társaságát. Autós találkákban, doggingban, cuckoldban, hotwife kapcsolatokban tapasztalt vagyok. Tudom, hogy miről szólnak ezek a találkozások, bennem nem fogsz, fogtok csalódni.
Sziasztok. Szívesen ismerkednék egy kedves határozott párral. Kecskemét és környéke.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.