Sziasztok! Szombatra keresek kedves lányt vagy nyitott párost Győrben egy közös programra vagy ismerkedésre. Ha van kedvetek, írjatok bátran!
Párom előtti szexhez keresünk pasit. Barátok kis csapatok is szóba jöhetnek. Feltétel Tiszaug 50km-es körzet, legyen helye, vagy tudjon utazni. Ápolt, átlagos testalkatú, független 20 és 50 közötti hetero férfi szemelyében. Többit Viberen megbeszéljük. Délelőtt és 4 után, valamint hétvégén általában ráérünk.
Sziasztok Szombat estére keresek BP-i hölgyet, lányt, párt egész estés kalandra.
Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
Akár Sw házibuliba is benne lennék.Benne vagyok mindenbe ami élvezetet örömöt okoz.
A személyes találkozo híve vagyok. Üdv Laca
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Vasárnapi találkára és feleség dupla örömé keresünk férfit--férfiakat.
Ma kora estére keresünk 2 potens pasit.Csak arcképes,privát üzenetet várunk!Légy ápolt,illedelmes!
Sziasztok!Hölgyel,párral ismerkednék tartós vagy alkalmi szex kapcsolatra.
Holnap Veszprém-B.Boglár vonalon 11-13óra magaságában pár, hölgy aki kalandozna?
Párokhoz csatlakoznék, 30 éves sportos potens több menetes hetero pasi vagyok , helyem van és utazni is tudok ésszerű távolságon belül!
Holnap napközbeni kalandra nő vagy pár?
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok.
Siófok Fehérvár és környéke, de utazás nem gond!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok.
Siófok Fehérvár és környéke, de utazás nem gond!
Sziasztok,
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Mai nap (05.07) Győrben vagyok, helyem van. Szinte mindenre nyitott fiatal, jó megjelenésű, közvetlen, diszkrét férfi vagyok. Szívesen fogadok párt bármilyen fel állásra. Írjatok bátran
Tapasztalatom van!

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok.
Párcserére ma este valaki?
Párcserére ma este valaki?
Sziasztok! Kivételesen keresnénk egy 40-50 közötti, arc-és intimszőr mentes, sportos, fővárosi Férfit péntek estére, aki csatlakozna hozzánk. Adatlapot olvass, kérlek!
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra! Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra! Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van ! Irjatok bátran !
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Vagy szingli nőket! Mezőkövesd kőrnyéke