Ma este, a harmadik kerületben meleg lakásban szívesen vendégül látok hölgyet, vagy párt.
Sziasztok! Jövő hét szombatra keresünk egy 28-40 év közötti pasit harmadiknak egy kis huncutkodáshoz
Ha érdekel és ráérsz október 4-én várom jelentkezésed privát üzenetben.

Szia. Érdekelne a szitu.
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (ma 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:10

Sziasztok szombat estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére k
Sziasztok szombat estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére k
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki találkozni is szeretne? Keressetek nyugodtan!
Most pénteken /09.26./ szívesen találkozunk hozzánk hasonló igényességű és korú fiúval, akár párral.
Akit érdekel, privátban írjon.
Akit érdekel, privátban írjon.
Sziasztok van itt olyan pár aki szeret pecázni és közben ki is alakulhat valami?
Sziasztok! Cegléd és környèkén párhoz csatlakoznèk . Bi pasikènt, mindenki ürömére.Kedvelem az idöseb hàzas párokat . Diszkrècio adot ès elvàrt Irj üzit !!! Utazni tudok

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok! Ma délután /este párhoz csatlakoznék, hölgy örömére. Kisvárda, Nyíregyháza környékén
Október 8-9-én pesti elfoglaltságom lesz. Szívesen tölteném a szabad estémet tartalmasan, hölgy vagy pár társaságában!
párhoz csatlakoznék borsodban vagy a környező megyékben
Sziasztok. Jövő hét hétvégén egy helyes párt vendégül látnék.