Sziasztok...privátban irhatok?
(Ez egy válasz Khp31 üzenetére (ma 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleséged, vagy a nagyid szeretnéd élveztetni,Keres.Baranya
Ma estére 21 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Olvass adatlapot ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Szombat este Bp XIV? Pàrt keresek àgyamba, autoʻmba, vagy valahogy is
)

Ma napközben Győrben vagyok, kalandot keresek, nyitottan minden élvezetre!
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá...

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kedves párhoz csatlakoznék minden jóra,enyhe bi,vagy hetero alapon! Köszönöm
Írtam privit.
(Ez egy válasz Huncutházasok üzenetére (tegnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:27

Kedves Férfiak !
Páromat, a hölgy tagot szeretném “meglepni” egy masszázzsal !
Tudjuk, hogy nem egyszerű de hátha ☺️
Amit keresünk:
-Székesfehérvár és környéke
-Pèntek dèlelőtt hellyel rendelkező férfit
-Masszírozni tudjon és legyen meg az infrastruktúrája (olaj,tudás, kultúrált lakás….)
-Izmos/sportos testalkat
-Ápolt csupasz farok
-Minimum 180cm magas (ha nagyon jól néz ki lehet alacsonyabb)
- Türelmes legyen és ne siessen
Köszönjük !
Páromat, a hölgy tagot szeretném “meglepni” egy masszázzsal !
Tudjuk, hogy nem egyszerű de hátha ☺️
Amit keresünk:
-Székesfehérvár és környéke
-Pèntek dèlelőtt hellyel rendelkező férfit
-Masszírozni tudjon és legyen meg az infrastruktúrája (olaj,tudás, kultúrált lakás….)
-Izmos/sportos testalkat
-Ápolt csupasz farok
-Minimum 180cm magas (ha nagyon jól néz ki lehet alacsonyabb)
- Türelmes legyen és ne siessen
Köszönjük !
Keresünk intelligens, sportos férfit harmadiknak.
Részletek az adatlapon.
Kérlek küldj mail címet, ha írsz levelet.
Részletek az adatlapon.
Kérlek küldj mail címet, ha írsz levelet.
Szombat estére potens nagyobb méretű partnert keresünk
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Olyan budapesti vagy Békéscsabai párokhoz csatlakoznék, amelyeknek női tagját kényeztetném simogatással, testének csókolgatásával, ujjal is esetleg élveztetném. Tehát nem feltétlenül akarnék behatolni (hetven éves vagyok), de a látvány a pár férfitagját is ez felizgathatja, és amikor szeretkeznek, a nő további simogatásával vennék részt.
Olyan budapesti vagy Békéscsabai párokhoz csatlakoznék, amelyeknek női tagját kényeztetném simogatással, testének csókolgatásával, ujjal is esetleg élveztetném. Tehát nem feltétlenül akarnék behatolni (hetven éves vagyok), de a látvány a pár férfitagját is ez felizgathatja, és amikor szeretkeznek, a nő további simogatásával vennék részt.
Akkor most újra, 36 éves sportos srac, ma estére Budapesten paros szórakozast keres
Sziasztok, ma regisztrálj stem szabad, apolt párt keres Budapesten esgy sportos pot ns 36 eves srac⁶
Szabolcs megye valaki?