Nem. Te pl dakota vagy. A modorodon is látszik. Hozod a szintet !
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (ma 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
30 éves tapasztalt, hetero férfiként párral ismerkednék, beszélnék.
30 éves tapasztalt, hetero férfiként párral ismerkednék, beszélnék.
Pasiként part keresek ahol masszíroznak mindkét fél örömére. Kor alkat nem számít.
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van ! Irjatok bátran !
Sziasztok! Május 16.-án (pénteken) Siófokon a Hotel Azúrban töltöm délutánomat és az estémet... Szívesen ismerkednék hölggyel vagy párral, az szabadidő kellemes eltöltésére...
Ötvenes, tapasztalt, sportos, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában, természetesen a fenekét is.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
Nyárra(július-augusztus) otthoni pihenésemre keresek hölgyet/párt. Kamusok/hitegetők kérem hagyjanak. Fix partnerre van szükségem. 23éves pasi vagyok normál testalkattal. Képeim lapomon! Pusza!
(Pest megye,heves,jnsz)

Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Gyöngyös-Eger-Hatvan-Jászberény-Pásztó.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma este Párt keresek, sportos & normál testalkat.
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszklet lenni!
Puncit nyalnék viszonzás nélkúl Ecser vagy környékén
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van !
Itt mindenki magyar te barom
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (ma 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:06

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit.
Szombat este párhoz csatlakoznék

Csütörtökön napközben érett nővel, párral kalandoznék.
Veszprém Székesfehérvár Siófok és környéke.
Veszprém Székesfehérvár Siófok és környéke.