Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral

Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok párokal ismerkednék Utazni tudok
Adatlap alapján keresünk
Pasit harmadiknak
Nő örömére
Pasit harmadiknak
Nő örömére
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok !
Most csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Sziasztok, ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,

Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Sziasztok! Pár társaságát keresem Hajdúban-Szabolcsban minden jóra! Bi is oké.
Ma éjjel egy after party? Hölggyel, párral találkoznék Budapesten, vagy környékén éjfél után! Magas, sportos negyvenes vagyok, határtalan fantáziával!
Sziasztok!
Hétvégén szivesen csatlakoznék párokhoz debrecenben vagy esetleg heves megyében. Privátban jelezz ha kérhetem.
Hétvégén szivesen csatlakoznék párokhoz debrecenben vagy esetleg heves megyében. Privátban jelezz ha kérhetem.
Holnap éjszaka párhoz csatlakoznék Heves Nógrád Pest megye
Szia , sziasztok !

Sziasztok! Terhes nőt keresek, akit lehet kényeztetni,(simogatni, puszilgatni) masszírozni.
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok, ígérgetők NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.
Párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére is!
Siófok és környéke! 60 - 70 km-t utazok is !
Siófok és környéke! 60 - 70 km-t utazok is !
Zalában lenti kk pár aki fiut keres???
Férfiakat keresünk (crempie) szexre!
Veszprém megye!
Veszprém megye!