Sziasztok, csütörtök este csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Párt esetleg bi párt keresnék a környékemből! Kor alkat mellékes,utazni tudok.
Szekszàrd es kornyéke?
Pest/ Bacs kiskun megyeben parhoz csatlakoznek 3.nak!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Helló.Szombat délelőtre keresek hellyel rendelkező párt tabumentes hármas szexre Szeged és környékén.
Sziasztok keresem Pápa környékén hölgy vagy Pár társaságát heteró alapon.
Sziasztok!
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.Szép estét
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.Szép estét
Sziasztok! Jófej párhoz csatlakoznék...Heves,Borsod,Szolnok megyéből.
Sziasztok! Jófej párhoz csatlakoznék...Heves,Borsod,Szolnok megyéből.
59 éves győri férfiként párhoz csatlakoznék. Kevés tapasztalatom van a hármas terén. Ha szeretnétek saját eszközötökkel kéet , videót csinálok rólatok.
Sziasztok! November 28-30. közt Visegrád környékén leszünk, adatlapunk szerint keresnénk!
Sziasztok. Lenne Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne??
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
November végére keresünk Nagy intim méretű 27-47 éves, normális, átlagos vagy sportos pasit keresünk nem azonnalra. 3asra, nem cuckoldra. Olyat aki szereti is a 3ast, nem csak muszajbol mert nincs csaj. Esetleg keresünk párhoz csatlakozni vágyó nőt is. Üzenetben írj

tarloka

Roliver