Sziasztok.Szombat estére keresek Budapesti partnert , partnereket hölgy, pár személyébe .Én 50 éves pasit vagyok aki benne van sok jó dologba nem dohányzom iqost szívok, sajnos fogadni nem tudok, de hölgyeknél helyet tudok bíztositani , párokknál sajnos nem.
Egész estés talira gondoltam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Egész estés talira gondoltam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Ma estére 23 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!!!!! Extra ha Roma az illető hölgy!!!
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Budapesten vagy közelében napközben egy pár együttlétét színesíteném, szívesen beszállnék harmadikként kizárólag a hölgy örömére.

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Dél-Pest megye!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Dél-Pest megye!
Budapesti párhoz csatlakoznék.

Sziasztok!
Egyedül élő nyitott diszkrét normális egyedül álló lassan 30èves intelligens srác vagyok.Utazni is tudok remélem van az oldalon olyan pár akihez csatlakozhatok.
Egyedül élő nyitott diszkrét normális egyedül álló lassan 30èves intelligens srác vagyok.Utazni is tudok remélem van az oldalon olyan pár akihez csatlakozhatok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Nem független férfiként párokat keresek tabumentes szexhez szegeden.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok Nyiregy környéki Kezdő kiváncsi házaspár aki komolyan nyit egy 3 as kapcsolatra ??
Sziasztok!
Szombat hajnalban keresem azt a párost akinek a takarója alatt van még hely nekem
Vagy autóban.
Szombat hajnalban keresem azt a párost akinek a takarója alatt van még hely nekem

Vagy autóban.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol