Szegedi szeximádó pár ismeretségét keresem alkalmankénti szexjátékokra. Ápolt, potens, töblövetű férfi vagyok. Privátba írjatok Bt

Ma 2 ora körül nagy méretü ffi délpestmegyében
Sziasztok nagy farku ffi aki 2 körül rá ér minimum 20 cm délpest megye
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Augusztus 8.-9.keresek hölgy partnert swingerclub latogatására.
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Gyula és környékén keresek szexpartnert!
Sziasztok! A héten Körmenden a Mjus hotelben keresek szauna partnert, van innen valaki itt!?
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani mindenki számára

Sziasztok! 07.30-án Debrecenben töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék egy jó fej, nyitott, csinos párt bármilyen felállása. Részemről sok minden beleférhet egészséges keretek között. Én 33 éves 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, nyitott, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van az adott területen.
Írjatok bátran
Írjatok bátran

Szívesen találkoznék helyes, szexi párral Budapest környékén, ahol a hölgy szereti, ha a párja mellett egy másik férfi is kényezteti. 40-es, magas, igényes, potens férfi vagyok. Ha a képem alapján felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok, és akkor arcképet is láthattok.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén! Utazni tudok!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ma estére fiatal 35 Max sportos pesti sracot keresünk, aki valóban el is jönne!
Ma estére fiatal 35 Max sportos pesti sracot keresünk, aki valóban el is jönne!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok, hölgyet/párt kukkolnék Bp-en. Kölcsönös szimpátia alapján szívesen be is segítenék!