Holnap délután/este csatlakoznék párhoz a hölgy örömére Budapesten(közelében). 36 éves, potens normál testalkatú srác vagyok. Kizárólag heteró alapon!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném holnap estétől...vasárnap reggelig!Kapolcs!
Sexpartnereim keresném holnap estétől...vasárnap reggelig!Kapolcs!
Hajdúszoboszlón, holnap, hétfő délután, este, hölgyet kényeztetnek, párhoz csatlakoznak, (cuckold)!
Imádok puncit nyalni, akár geciset is!
Imádok puncit nyalni, akár geciset is!
Sziasztok szerdán megyek Balatonfüredre, lenne kedve esetleg párnak huncutkodni? 31 éves sportos férfi vagyok, irj privátban megbeszéljük

Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Zoli
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Zoli
Vásárosnamény és környékéről valaki?
Lakóbusz, szabadság és mocskos fantáziák – beszállsz?
Magabiztos, férfias pasi vagyok, aki nem csak az utakat ismeri, de a női testet is. Egyedül járom az országot a lakóbuszomban, de egyre gyakrabban érzem: túl sok az energia bennem, amit nem egyedül kellene levezetnem…
Olyan nőt vagy párt keresek, aki(k) nyitott(ak) az őszinte, feszültségmentes élvezetekre – nincs dráma, csak izgalom, játék és kölcsönös tisztelet. Szeretem, ha valaki tudja, mit akar… de azt is, ha hagyja, hogy vezessem.
Magabiztos, férfias pasi vagyok, aki nem csak az utakat ismeri, de a női testet is. Egyedül járom az országot a lakóbuszomban, de egyre gyakrabban érzem: túl sok az energia bennem, amit nem egyedül kellene levezetnem…
Olyan nőt vagy párt keresek, aki(k) nyitott(ak) az őszinte, feszültségmentes élvezetekre – nincs dráma, csak izgalom, játék és kölcsönös tisztelet. Szeretem, ha valaki tudja, mit akar… de azt is, ha hagyja, hogy vezessem.
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék mindenki örömére. Ha lehet hosszabb távon. Üdv Marci
Sziasztok! Ma estére keresünk kizárólag a lány örömére egy srácot.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sárváron nyaraló párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok Monor Pilis környéken szívesen csatlakozom párokhoz 28 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok pasit keresunk 3.-nak holgy kenyeztetesere
Elvarasai :borotvalt,vastag,nagy
Vagy bi holgy
Profilunkban van par video
Helyileg baranya szep napot
Elvarasai :borotvalt,vastag,nagy
Vagy bi holgy
Profilunkban van par video
Helyileg baranya szep napot
Párokhoz/csajszihoz csatlakoznék csak orálra most.
23/F

Sziasztok.
Igényes férfiként ismerkednék

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Házibarát lennék . Budapest ,pest megyében?
Igényes pár esetleg? Ahol a pár a férfi tagjával közösen megmutathatnák a hölgynek milyen a rendbe rakjuk

Autos kaland vagy nálad épen