Hali. Van pár aki keres? 44 éves férfi vagyok.
Sziasztok ma estére 30-40 éves pasit keresünk aki tud utazni.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
A héten napközbeni szexre keresek hölgy partnert. Helyem van. Csak szex és semmi bonyodalom!
A héten napközbeni szexre keresek hölgy partnert. Helyem van. Csak szex és semmi bonyodalom!
Hajdúszoboszló, ma este, hölgyet kényeztetnek, párhoz csatlakoznak ((cuckold), enyhe bi is mehet.
Imádok puncit nyalni, akár geciset is!
Imádok puncit nyalni, akár geciset is!
Idősebb pasi szeretne harmadik lenni a hölgy örömére
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Este Gyöngyösön leszek. Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok!
Mai napon Nógrád megyében leszek. Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Mai napon Nógrád megyében leszek. Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Ma Budapesten vagyok, alkalmi partnerem keresem!
Hajdúszoboszlón, ma este, hölgyet kényeztetnek, párhoz csatlakoznak (cuckold), enyhe bi is mehet.
Imádok puncit nyalni, akár geciset is.
Imádok puncit nyalni, akár geciset is.
Sziasztok. A hét folyamán Párhoz csatlakoznék akár délelőtt vagy este.
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Mormális igényes bi ffi keresünk mára olyat akinek helye is van Bp, Gödöllö és Hatvan
Sziasztok!
Páromhoz csatlakoznék! Akár autós kalandra ! Sokminden izgat a határokat ti szabjátok!
Üdv Gábor
Páromhoz csatlakoznék! Akár autós kalandra ! Sokminden izgat a határokat ti szabjátok!
Üdv Gábor
Sziasztok!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Jövő héten kedden vagy csütörtökön, napközben kalandozni vágyó pár?? Szívesen benne vagyok a kukkolásban, cuckoldban is.
Jövő héten kedden vagy csütörtökön, napközben kalandozni vágyó pár?