Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Gyöngyös-Eger-Hatvan-Jászberény-Pásztó.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma este Párt keresek, sportos & normál testalkat.
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszklet lenni!
Puncit nyalnék viszonzás nélkúl Ecser vagy környékén
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van !
Itt mindenki magyar te barom
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (ma 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:06

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit.
Szombat este párhoz csatlakoznék

Csütörtökön napközben érett nővel, párral kalandoznék.
Veszprém Székesfehérvár Siófok és környéke.
Veszprém Székesfehérvár Siófok és környéke.
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

Párhoz jelentkeznék hetero alapon!
Sziasztok!
Kiskunhalas környèkén párhoz csatlakoznék!

Kiskunhalas környèkén párhoz csatlakoznék!

Házaspárral ismerkednék hosszú távon Bp-en

Párokat, hölgyeket keresnék kellemes időtöltésre. Fiatal, nagyméretű, határozott srác vagyok. Hellyel rendelkezem, örömmel fogadok, ha úgy adódik.

Sziasztok! Most szombat este (05.10.) szívesen kalandoznék győri párral vagy lánnyal, ápolt magas szex kultúrával rendelkező pasi vagyok. Szeretek kényeztettni akár masszázs is kérhető! Keress privátban ha te is eltöltenél egy kellemes estét velem!
Sziasztok szeretnek ismerkedni egy 50pluszos telt szenvedélyes novel neha egy igazit kefelni de inkább szenvedélyes szeretkezesre vagyom rajongok a szoros punciert imadok nyalni rendkívül felizgat ha szereti hosszan elvezni és irányítani estleg ha ra ül a szamra és úgy elvezi nem gatlasos meg éli amire vágyik de ugyanúgy kezdeményez is meretem 18/7