Sziasztok !
Fiatal 18-26 év körüli srácot keresünk!
Fiatal 18-26 év körüli srácot keresünk!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Csütörtökre, azaz a mai napra és péntekre (08.07 és 08.08.) keresünk partnert, partnereket. Balatonfüredre megyünk kicsit pihenni. Csütörtök vagy péntek délután és/vagy este - előre tervezve - szívesen találkozunk olyan igényes partnerrel, aki el is jön a megbeszélt randira és érdekli az, amit adatlapon leírtunk. Helyünk lesz, fogadni tudunk.
Elsősorban nagy intim mérettel (min. valós 20 cm!) és/vagy extra mennyiséggel rendelkező srácok érdekelnek 20-50 év között.
A párokkal való találkozástól sem zárkódunk el.
Srácok esetében lehet akár 2 srác is egy időben és a lágy handjob élvez most prioritást az adatlapon leírtak között. (valamint egy hosszútávú baráti kapcsolatkialakítás első pillérének lehetősége)
Párok esetében pedig szívesen megnéznék (Roli jelenlétében) egy hozzánk hasonló korú és igényességű (külső és értelmi) párt szeretkezés közben, és megfelelő szimpátia esetén akár bizonyos dolgokkal, tevőlegesen fokoznám is izgalmukat, jelenlétünkön túlmenően. (itt is elsősorban a kapcsolatépítés az elsődleges cél részünkről, a személyes találkozás és az emberi módon történő ismerkedés és nem a nemi intimitás)
Akit érdekel, kérem, hogy - a tervezhetőség okán - mielőbb írjon és csak az, aki tud és mer is utazni, találkozni, nem csak az időnket rabolja.
Jelentkeztés minden esetben MAILBEN, az adatlapunkon leírtak alapján.
Csakis hozzánk hasonlóan kiemelten IGÉNYES partner, partnerekkel találkozunk.
Köszönöm.
Niki
Csütörtökre, azaz a mai napra és péntekre (08.07 és 08.08.) keresünk partnert, partnereket. Balatonfüredre megyünk kicsit pihenni. Csütörtök vagy péntek délután és/vagy este - előre tervezve - szívesen találkozunk olyan igényes partnerrel, aki el is jön a megbeszélt randira és érdekli az, amit adatlapon leírtunk. Helyünk lesz, fogadni tudunk.
Elsősorban nagy intim mérettel (min. valós 20 cm!) és/vagy extra mennyiséggel rendelkező srácok érdekelnek 20-50 év között.
A párokkal való találkozástól sem zárkódunk el.
Srácok esetében lehet akár 2 srác is egy időben és a lágy handjob élvez most prioritást az adatlapon leírtak között. (valamint egy hosszútávú baráti kapcsolatkialakítás első pillérének lehetősége)
Párok esetében pedig szívesen megnéznék (Roli jelenlétében) egy hozzánk hasonló korú és igényességű (külső és értelmi) párt szeretkezés közben, és megfelelő szimpátia esetén akár bizonyos dolgokkal, tevőlegesen fokoznám is izgalmukat, jelenlétünkön túlmenően. (itt is elsősorban a kapcsolatépítés az elsődleges cél részünkről, a személyes találkozás és az emberi módon történő ismerkedés és nem a nemi intimitás)
Akit érdekel, kérem, hogy - a tervezhetőség okán - mielőbb írjon és csak az, aki tud és mer is utazni, találkozni, nem csak az időnket rabolja.
Jelentkeztés minden esetben MAILBEN, az adatlapunkon leírtak alapján.
Csakis hozzánk hasonlóan kiemelten IGÉNYES partner, partnerekkel találkozunk.
Köszönöm.
Niki
Sziasztok!
Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek!
Pár mondat rólam:
Budapesti, extra igényes, extra nagy intim méretű fiú vagyok,aki szereti a többes szexet!
Én nem ingyen puncit keresek hanem a különleges élményt!
Szeretek hosszasan nyalni,minél több orgazmust okozni a partneremnek.
Ami fontos számomra:
-Diszkréció
-Igényesség
-Viber vagy WhatsAppos kommunikáció
-Reggeltől-délutánig érek rá!
Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek!
Pár mondat rólam:
Budapesti, extra igényes, extra nagy intim méretű fiú vagyok,aki szereti a többes szexet!
Én nem ingyen puncit keresek hanem a különleges élményt!
Szeretek hosszasan nyalni,minél több orgazmust okozni a partneremnek.
Ami fontos számomra:
-Diszkréció
-Igényesség
-Viber vagy WhatsAppos kommunikáció
-Reggeltől-délutánig érek rá!
Jó reggelt! Valaki van ilyenkor ebben a friss hajnali időben a reptéren?
Nektek jobb ha nem ír vissza senki.
Nektek jobb ha nem ír vissza senki.
(Ez egy válasz Domino87 üzenetére (tegnap 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnapi nap folyamat délelőtt taliznék párral Bács megye és Csongrád megyeben.
Hetero alapon csatlakoznek parhoz. Cuckold tapasztalat van, nagy méret garantalt
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt fogadnék ma este !Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!Pest megyében van helyem
De akar utazni is tudok!! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Hölgyet vagy Párt fogadnék ma este !Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!Pest megyében van helyem

Zoli
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Nem csak ma esti kikapcsolódáshoz keresek hölgyet illetve párt nagyon diszkrét búvóhelyen! (hevesmegye eger környéke)
Nem csak ma esti kikapcsolódáshoz keresek hölgyet illetve párt nagyon diszkrét búvóhelyen! (hevesmegye eger környéke)
Sziasztok! Bp-en párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Beszállnék párhoz ma/holnap. Akár csak kukkolásra/fotózásra is. Pest megye Gyömrő!
Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Sziasztok. Igenyes pasikent vendegul latnek egy part pesti hotelszobamban.
Priviben
Priviben
Barátnőt,feleséget kényeztetnék,a párja elött,vagy hármasban!
Sziasztok mai és holnapi nap szívesen kukkolnék párt akár shoppingolás közben vagy autóban erdős területen minden megoldás érdekel kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok. Zala Vas Somogy
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén keresek párokat, hölgyeket nap közbeni találkozóra. Keressetek nyugodtan!