Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Esetleg ha jártok Baranyába szívesen taliznák veletek ha lehet!
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (ma 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szombat estére ff beszálót keresünk privátba kérjük a válaszokat.
Szombat estére ff beszálót keresünk privátba kérjük a válaszokat.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
sziasztok, péntek- szombat estere keresek hölgyet vagy pàrt!
bp kornyéke vagy kornyezö megyék!
bp kornyéke vagy kornyezö megyék!
Sziasztok Szolnok,Heves,Borsodmegyében lenne olyan pár aki a héten szeretne egy férfi beszállót harmadiknak? Sokmindenre nyitott vagyok.
Mi köszönjük hogy jöttél.
(Ez egy válasz dnz999 üzenetére (tegnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:42

Köszönöm Fotózáspárban nevű párnak a pénteki harkányi találkozást, együttlétet.
A hölgy fantasztikus!
Szép, formás nagy mellek, gyönyörű alak, arc. És ami a legfontosabb: odaadó!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a párost!
Megbízható, valós, találkozni is hajlandó pár.
A hölgy fantasztikus!
Ez tetszik
(Ez egy válasz dnz999 üzenetére (tegnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:42

A hölgy fantasztikus!
A hölgy fantasztikus!
Sziasztok
Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon
Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon

Salgótarján környékéről női partnert keresek. Esetleg párt.
Helyem van, utazni is tudok...
Helyem van, utazni is tudok...
Sziasztok! Miskolci sportos 46 éves 3asban pici tapasztalattal bíró barátságos férfiként keresek partnert.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
A hölgy fantasztikus!
A hölgy fantasztikus!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok 34 éves minden jóra nyitott pasi vagyok, holnapi nap csatlakoznék nőhöz vagy párhoz Budapest, Székesfehérvár környékén. Csak olyan írjon aki valóban találkozna is

Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére
Békésmegyei párt keresek Mindkét fél örömét fokoznám. Tudok utazni. Szeretek szopni,nyalni,dughattok is.