Sziasztok Tapolca környékén keresek írj ha érdekel valami .

Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék ma! Pest megyében! Én 38/191.

Sziasztok
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot

Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
                	Sziasztok. November 5-től 8 ig Sárváron leszünk a Spiritben. Szívesen vesszük sportos, nagyobb méretű úr társaságát. Sokat leszünk a szaunában és a nudi részen is.

Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.

Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
                	Párhoz csatlakoznék 

Párral, hölggyel ismerkednék, találkoznék holnap (10.04) napközben, kora este Budapesten, NYMO-n. Magas, sportos, szexben tabumentes 40-es pasi vagyok!

Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben

Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
                	Sziasztok!Ápolt,jóképű,molett kedvelő,+21cm-es mérettel megáldott férfit keresünk hármas együttlétre,saját hely előny. Csak az adatlapunk szerint ismerkedünk,köszönjük.

Adatlapom szerint keresek főleg. Ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést. Köszönöm

Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.

Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
                	Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
                	Megpróbálkozom ismét! Igényes ápolt pasiként, vastag intimmel keresek laza jóféle párokat! Diszkréció 1000% adott, és elvárt! smile Akár napközbeni kaland is szóba jöhet!

Sziasztok keresem Pápa környékén hölgy vagy Pár társaságát heteró alapon

Sziasztok! Ápolt, igényes párhoz csatlakoznék!
Akár hosszabb távon.

Akár hosszabb távon.
                	35 èves, Bp-i, Potens, pasi vagyok. Szívesen ismerkednèk olyan párokkal,akik szeretik a nagy mèretű pasikat!  

Szívesen csatlakoznék párokhoz az adatlapom alapján Budapesten belül. Szeretem a hármas felállást, és gyakorlott is vagyok benne.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

Sziasztok!
30 körüli potens, izmos , helyel rendelkező pasit keresünk a hölgy tagunknak .

30 körüli potens, izmos , helyel rendelkező pasit keresünk a hölgy tagunknak .
                	Sziasztok ma estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet

tarloka

Cannabis
    	        	Ayanna