Sziasztok
Holnap délutánra ismerkednék VALÓS párral..
Moto
Holnap délutánra ismerkednék VALÓS párral..

Moto
Sziasztok.
Hosszú távra,rendszeres találkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Hosszú távra,rendszeres találkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Sziasztok! Most hétvégén pàrhoz csatlakoznék! Utazás megoldható. Képet itt is és privátban is tudok mutatni.
Sziasztok nagy és vastag méretel férfit keresünk állandó cuckold játékra, kor 20 és 50 év között alkat sportos fogadni utazni ne ókozon gondot .puszi mindenkinek .
Beszálnek nem csak Jászberényi párokhoz,várom jelzeseiteket a környékről is
Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére de szóló hölgyet is szívesen kényeztetnék!! Pécs és környéke!
Sziasztok! Masszázst vállalok pároknak a hölgy örömére anyagoktól
mentesenNyiregyházan
mentesenNyiregyházan
Parosunk pasi tagja a héten Debrecenben van. Pár esetleg aki pasit keres?
Sziasztok. hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék!
Holnaptól egy hétig Révfülöpön nyaralunk a családdal, de le tudok lépni.
Keresek párt akikhez lehetne csatlakozni!
Keresek párt akikhez lehetne csatlakozni!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is.
Utazni tudok, illetve Viber, whatsapp és Google chat is.
Írjatok bátran!
Utazni tudok, illetve Viber, whatsapp és Google chat is.
Írjatok bátran!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok.Pécsen csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Párokat keresek! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok Péntek estére vagy szombat estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ha szeretnétek egy jó filmet látni magatokról szeretkezés/szex, vagy egyéb játszadozás közben, keressetek bátran, szivesen vagyok, és alkotok a kamera túloldalán is..