Párokat keresek! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok Péntek estére vagy szombat estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ha szeretnétek egy jó filmet látni magatokról szeretkezés/szex, vagy egyéb játszadozás közben, keressetek bátran, szivesen vagyok, és alkotok a kamera túloldalán is..

sziasztok!
Holnap Budapestre megyünk kicsit pihenni. Vasárnap délutánig leszünk ott.
Péntek du, este vagy szombaton - előre tervezve - szívesen találkozunk olyan igényes partnerel, aki el is jön a megbeszélt randira és érdekli az, amit adatlapon leírtunk. Helyünk lesz, fogadni tudunk.
Elsősorban nagy intim mérettel és/vagy extra mennyiséggel rendelkező srácok érdekelnek 20-50 év között.
Párokkal való találkozástól sem zárkódunk el.
Srácok esetében lehet akár 2 srác is egy időben és a lágy handjob élvez most prioritást az adatlapon leírtak között. (valamint egy hosszútávú baráti kapcsolatkialakítás első pillérének lehetősége)
Párok esetében pedig szívesen megnéznék (roli jelenlétében) egy hozzánk hasonló korú és igényességű (külső és értelmi) párt szeretkezés közben, és megfelelő szimpátia esetén akár bizonyos dolgokkal, tevőlegesen fokoznám is izgalmukat, jelenlétünkön túlmenően. (itt is elsősorban a kapcsolatépítés az elsődleges cél részünkről, a személyes találkozás és az emberi módon történő ismerkedés és nem a nemi intimitás)
Akit érdekel, kérem, hogy - a tervezhetőség okán - mielőbb és MAILBEN írjon!
Köszönöm.
Niki
Holnap Budapestre megyünk kicsit pihenni. Vasárnap délutánig leszünk ott.
Péntek du, este vagy szombaton - előre tervezve - szívesen találkozunk olyan igényes partnerel, aki el is jön a megbeszélt randira és érdekli az, amit adatlapon leírtunk. Helyünk lesz, fogadni tudunk.
Elsősorban nagy intim mérettel és/vagy extra mennyiséggel rendelkező srácok érdekelnek 20-50 év között.
Párokkal való találkozástól sem zárkódunk el.
Srácok esetében lehet akár 2 srác is egy időben és a lágy handjob élvez most prioritást az adatlapon leírtak között. (valamint egy hosszútávú baráti kapcsolatkialakítás első pillérének lehetősége)
Párok esetében pedig szívesen megnéznék (roli jelenlétében) egy hozzánk hasonló korú és igényességű (külső és értelmi) párt szeretkezés közben, és megfelelő szimpátia esetén akár bizonyos dolgokkal, tevőlegesen fokoznám is izgalmukat, jelenlétünkön túlmenően. (itt is elsősorban a kapcsolatépítés az elsődleges cél részünkről, a személyes találkozás és az emberi módon történő ismerkedés és nem a nemi intimitás)
Akit érdekel, kérem, hogy - a tervezhetőség okán - mielőbb és MAILBEN írjon!
Köszönöm.
Niki
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.
Sziasztok
A Balatonon ismerkednék párral.
A Balatonon ismerkednék párral.
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Párt keresek ahol a nő kényeztetné a popsimat is szívesen kipróbálnám én 33 f imádok hosszasan nyalni és kényeztetni írj privátban ha érdekel benneteket Győr és vonzaskornyeke
Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsító formás nő alapos kefélése
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Ma késő délután, esetleg lesz kint valaki a reptéren? Szívesen caatlakoznék párokhoz! Igényes ápolt pasi vagyok, szép egyedi farokkal!
Teljes heteró vagyok ezt vegyétek figyelembe! Várom a leveleket! Szép napot mindenkinek!

hétvégére keresünk heteró hármashoz férfit előzetes ismerkedés alap elvárás az adatlapon
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Jövő héten Balaton déli partján sexy párt vagy 3.beszallot keresünk max max 40 éves korig
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Ma délután párt keresek nudizás napozás medencézés szex.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.Heves megye
Sziasztok! Holnaptól keresek párt Balatonberényi nudi strandon leszek, helyem van , kerestek 3 napig leszek, élvezzük a nyarat! zsolti
Sziasztok!
Dombóvár-Kaposvár-Tamási háromszögben ma és holnap kedves párral, hölgyel szívesen ismerkednék hetero alapon.
A játékszabályokat Ti határozzátok meg.
Akár passzív részvevőként is szívesen csatlakoznék a látvány érdekében.
Korrekt komoly megkeresést privátban várok.
Köszönöm.
Dombóvár-Kaposvár-Tamási háromszögben ma és holnap kedves párral, hölgyel szívesen ismerkednék hetero alapon.
A játékszabályokat Ti határozzátok meg.
Akár passzív részvevőként is szívesen csatlakoznék a látvány érdekében.
Korrekt komoly megkeresést privátban várok.
Köszönöm.