Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok szeretnék párokkal, hölgyekkel, ismerkedni heteró alapon.
Igényes pasi vagyok. Futár ként dolgozok így egész futár szettben meg tudok jelenni. Budapesten.
Igényes pasi vagyok. Futár ként dolgozok így egész futár szettben meg tudok jelenni. Budapesten.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Olyan párt keresek ahol a fèrfi leszopna ès a hölgy vègig smarolna velem közben
Sárváron vagy környékén nyaraló párhoz betársulnék!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék,enyhe bi oké! 40 es ápolt pasi vagyok!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
sziasztok! Dunakeszi dunapartra van kedve esetleg kijönni párnak?

Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz akár este egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Reggelt! Hölgyet fogadnék ma reggel csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm!
Sziasztok,
Igényes, fiatal párt egymás előttihez vagy fiatal, igényes, szigorúan hetero srácot(hölgy örömére) keresnénk, jövőhéten a hét vége felé.
Privátban írj légyszíves.
Igényes, fiatal párt egymás előttihez vagy fiatal, igényes, szigorúan hetero srácot(hölgy örömére) keresnénk, jövőhéten a hét vége felé.
Privátban írj légyszíves.
Debreceni házaspár keres férfit autós kalandhoz vendéget
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Párokat keresek többes kalandok megéléséhez. Én 29 éves vagyok, Budapesten élek. Akár ma, akár a hét további napjain ráérek, helyem van.
Párokat keresek többes kalandok megéléséhez. Én 29 éves vagyok, Budapesten élek. Akár ma, akár a hét további napjain ráérek, helyem van.