sziasztok ! ismerkedünk
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (tegnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:05

Nagyobb méretű határozott perverz pasit keresek aki kisámfázza a csajomat rendesen és lehet videozni arc nélkül
Holnapi nap folyamán este 8 fele Monor , Pilis környéke párhoz csatlakoznék enyhe bi is belefér .. viszont első alkalom lenne a hármas de mindig is vágytam rá milyen lehet … privatba aki benne lenne
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Monor,Pilis,Nyáregyháza környéke … szívesen csatlakozom párokhoz esetleg hölgy társaságát az este folyamán .. magára igényes 28 éves srác
Nagyobb méretű határozott perverz pasit keresek aki kisámfázza a csajomat rendesen és lehet videozni arc nélkül
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
Hölgy partnert keresek ma éjszakàra .. Üllö , Monor , Pilis esetleg Nyáregyháza környéke.. magára igényes 28 éves pasi vagyok de szívesen csatlakozom párokhoz is
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hölgyeim!! Üllö Monor Pilis környéke esetleg valaki a mai nap egy kis kikapcsolódás smile párokhoz is szívesen csatlakozom! 28 éves magára igényes pasi vagyok átlag testalkatú . Irjatok egész nap rá érek
Szép korú biházaspárral ismerkednék Jászság és környékén
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok hölgyeim esetleg a mai nap Üllö , Monor , Pilis környéke valaki kalandozni ? Magára igényes 28 éves srác vagyok átlag testalkatú .. az egész napom , estém szabad
Sziasztok!
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Ma este párt fogadnék a XIV. kerületi otthonomban.

Sziasztok.Magas sportos nagy méretű pasi párt keres nudizás,fürdőzés ,szex szombaton.Telkemen a tisza tónál.Heves megye
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok....Pénteken 35-50 év közötti 175 cm felett, keresünk nagy intimmel férfit klublátogatáshoz.
Siófokon ma esetleg pasi aki párt fogadna?