Sziasztok szombat délutàn Egerben leszünk , a környékéről keresünk fiatal pasit/ pasikat
üzenj

Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Ápolt, igényes, diszkrét hetero férfiként, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Eger, Gyöngyös, Hatvan, Jászberény, Pásztó , Gödöllő …
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező, 29 éves, sportos alkatú, igényes pasiként keresek párt közös kalandokra (hármas,cuckold stb) heteró alapon. Utazni tudok. Privátban keressetek.
Sziasztok. Pár esetleg Hölgy ismerkedni ?
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék, 32 éves sportos igényes férfi vagyok önmagamra és a környezetemre. Hatalmas szexuális étvággyal, a szexre mindenben nyitott. Nyugodtan keressetek bizalommal amint tudok válaszolok.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok nagy méretü ffi ma este ?
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére.
Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.
Sziasztok!
Cuckoldot kedvelő párral ismerkednék az adatlapom szerint!
Olvasd el, ha szimpatikus, privát üzenetben beszéljünk.
Cuckoldot kedvelő párral ismerkednék az adatlapom szerint!
Olvasd el, ha szimpatikus, privát üzenetben beszéljünk.
Sziasztok,
Ma estére, éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresem.
Szombathelyen helyem van, fogadni tudok, de utazás sem gond. Ápolt, igényes, potens pasi vagyok, aki még masszírozni is szeret.
Ma estére, éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresem.
Szombathelyen helyem van, fogadni tudok, de utazás sem gond. Ápolt, igényes, potens pasi vagyok, aki még masszírozni is szeret.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Huncutkodni 32 éves egyedüláló srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Ha érdekes vagyok nyugodtan írjatok kortol alaktol független !!

Nagy méretü ffi ma.késö este minimum 20 cm?
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok.
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok, hölgyet/párt keresek Bp-en, az adatlapom szerint.