Ma Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, írjatok bátran!
Két férfi csinos sub nőt keres hármasban
Bi és hetero nőket, férfiakat, párokat keresünk a mai napra közös hancurozáshoz Budapesten, a helyszínt biztosítjuk és díjmentesen

Alapvetően Nekem azt tetszik, ha kikötöm négykézláb az asszonyt és jó alaposan meglátogatja valaki. Baranya megye a helyszín, MA ÉJSZAKA
Ezt szeretem, szeretném közelről nézni és természetesen diszkréten mindent videozni. Nekem ez a fétishem. Utána egy hatalmas adagot élvez a segglyukára. Előnyben részesítenék a 18(+) vagy a vastagabb szerszámot viselőket.
Nem tudom hogy ez neked bejönne? Meg hogy tudsz-e utazni? Akár Viber?
Ezt szeretem, szeretném közelről nézni és természetesen diszkréten mindent videozni. Nekem ez a fétishem. Utána egy hatalmas adagot élvez a segglyukára. Előnyben részesítenék a 18(+) vagy a vastagabb szerszámot viselőket.
Nem tudom hogy ez neked bejönne? Meg hogy tudsz-e utazni? Akár Viber?
A közelünkben nem dézsázik vagy jakuzzizik valaki? Szívesen csatlakoznánk!
Mai napra keresnék két 30-45 év közötti , ápolt , jólszituált és udvarias urat egy handjob kalandhoz. (3ffi 1l)
Időpont még nincs mert ismerkedés + szabadidő függvénye is. Kizárólag az jelentkezzen aki tisztában van a handjob jelentésével és , hogy ez mit takar. Jelentkezés adatlappal és képpel lehetséges, szimpatikus jelentkezőknek több info privátban , aki meg nem a mi favuritunk annak egy udvarias nemmel megköszönjük a jelentkezést.
Időpont még nincs mert ismerkedés + szabadidő függvénye is. Kizárólag az jelentkezzen aki tisztában van a handjob jelentésével és , hogy ez mit takar. Jelentkezés adatlappal és képpel lehetséges, szimpatikus jelentkezőknek több info privátban , aki meg nem a mi favuritunk annak egy udvarias nemmel megköszönjük a jelentkezést.
Sziasztok
Ketten vagyunk fiatal, összeszokott férfiak aki budapesten nőt vagy párt keresnek többes sex örömére, nagyon szeretünk közösen masszírozni, kényeztetni, dugni egy nőt, amennyiben ilyet keresel vagy kerestek, írjatok bizalommal
Ketten vagyunk fiatal, összeszokott férfiak aki budapesten nőt vagy párt keresnek többes sex örömére, nagyon szeretünk közösen masszírozni, kényeztetni, dugni egy nőt, amennyiben ilyet keresel vagy kerestek, írjatok bizalommal

Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok. Igényes férfiként ma estére ismerkednék párral hölggyel.
Ma Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, írjatok bátran!
Sziasztok !
Szivesen csatlakoznék párokhoz Budapesten. Fogadni is tudlak titeket a 14. kerületi lakásomon
Ha kérhetem, csak olyanok írjanak, akik nem csak fantáziálni, beszélgetni szeretnének róla. Fotótok legyen, nekem is van
Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor az ismerkedés VIBER-en folytatódik
Szép napot mindenkinek
Szivesen csatlakoznék párokhoz Budapesten. Fogadni is tudlak titeket a 14. kerületi lakásomon

Kössz..megvolt
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sok sikert neked ...
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2025. 09. 12. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Rendkívül jó megjelenésű,igényes sportos testalkatú,maximális higéniával rendelkező 44éves Nagykanizsai férfi vagyok!Korban hasonló,igényes párhoz csatlakoznék Zala-Somogy megyében harmadikként!Maximális diszkréció mellett!!!!
Sziasztok! Szivesen ismerkednek budapest es korzeteben, helyem nincs, de utazni tudok! Keressetek szammal es irok-hivlak. Parok, holgyek jelentkezeset
Párhoz csatlakoznék