Sziasztok!
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.Szép estét
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.Szép estét
Sziasztok! Jófej párhoz csatlakoznék...Heves,Borsod,Szolnok megyéből.
Sziasztok! Jófej párhoz csatlakoznék...Heves,Borsod,Szolnok megyéből.
59 éves győri férfiként párhoz csatlakoznék. Kevés tapasztalatom van a hármas terén. Ha szeretnétek saját eszközötökkel kéet , videót csinálok rólatok.
Sziasztok! November 28-30. közt Visegrád környékén leszünk, adatlapunk szerint keresnénk!
Sziasztok. Lenne Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne??
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
November végére keresünk Nagy intim méretű 27-47 éves, normális, átlagos vagy sportos pasit keresünk nem azonnalra. 3asra, nem cuckoldra. Olyat aki szereti is a 3ast, nem csak muszajbol mert nincs csaj. Esetleg keresünk párhoz csatlakozni vágyó nőt is. Üzenetben írj
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Hölgyekkel és párokkal ismerkednék Szombathely,Körmend és környékéről.
Imádok nyalni,ujjazni, kamagraval szexelni(22cm és jó vastag) erre keresek partnereket
30 éves jófej laza pasi vagyok kék szem barna haj, rendezett külső
30 éves jófej laza pasi vagyok kék szem barna haj, rendezett külső
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Enyhe bi után érdeklödő párhoz csatlakoznék,akár rendszeresen!
Sziasztok! Holnap, azaz hétfőn indul pár vagy hölgy a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba? A délelőtti vagy a kora délutáni órákban? Igazából ebben az időszakban én végig ott leszek! Írj vagy írjatok privát üzenetben és egyeztessünk! Ha kell a belépőket én állom!
Sziasztok ma estére 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
mi egy valós házaspár vagyunk 38/45évesek ma azaz vasárnap estére keresünk max 40 éves korig szép mérettel megáldott pasikat max 4 pasit csak a hölgy örömére privátba irjatok
Irtam
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:49
Sziasztok!
Most keresnénk szép vastag farkú pasit hármasra!!!!
Helyünk van!!!
Helyünk van!!!
Sziasztok!
Helyünk van!!!
Helyünk van!!!

tarloka

free_al75