Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
sziasztok ketten egy punciban doloogra nyitott parok vannak e itt?
Sziasztok. Holnapi napra keresek hölgyet esetleg párt Vác és környékén
Sziasztok
Nyíregyháza körül keresünk helyes pasit hármasra.
Ha érdekel írj ránk és küldj arc képet emailbe.
Nyíregyháza körül keresünk helyes pasit hármasra.
Ha érdekel írj ránk és küldj arc képet emailbe.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Mostantól égészen vasárnap estig párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm
Szép napot. Párt hölgyet keresek adatlapom alapján. Akár kis szabadtéri program is.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Sziasztok,
Extrém potens pasiként csatlakoznék párokhoz az adatlapom szerint!
Utazni es fogadni is tudok.
Sziasztok,
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Parhoz csatlakoznék, akar a mai napon is. Utazás megoldható, de fogadni is tudok.Akar a szabadban, autós kalandra is vevő vagyok.
Sziasztok! Adatlap alapján keresnénk……
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Sziasztok!
Hétfő délután ráérő hölgyet vagy párt keresek.
Igényes diszkrét hetero pasi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok!
Budapest és környékén ma este?
Sziasztok! Ma kora estére (7 korul) keresünk magára igényes, nagyobb mérettel rendelkező férfit/férfiakat fiatal párhoz.
35 éves kor alatt keresünk. Ha magadra ismersz, írj privátban.
35 éves kor alatt keresünk. Ha magadra ismersz, írj privátban.