Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Sziasztok! Holnap délelőtt igényes pár ha szeretné akkor szívesen kinyalnám a hölgytagot miután a párja jól teli élvezte. Tudok utazni, írjatok és megyek. Minden izgalmas játékban benne lennék kölcsönös szimpátia esetén.
Sziasztok! Olyan Szabolcsi Házaspárt keresek akik nagyon kíváncsiak és komolyan szeretnének ismerkedni egy diszkrét 3 kapcsolatra a hölgy örömére akàr kezdő molett Párral is! Írjatok egyszer élünk próbáljuk meg! Nyiregyi vagyok
Szep napot olyan nyitott párral ismerkednek akikkel ki tudnek probalni néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! 65 év feletti párokat keresek hármasra vagy cuckoldra a hölgy örömére.
Leveleket privátba várom.
Leveleket privátba várom.
Sziasztok! Hölgy, pár K.barcika és vonzáskörzetében? Esetleg autóskaland?
Sziasztok!Duci hölgy partnerem részére keresünk ápolt,jóképű,vastag,nagy intimmel(22-23cm)rendelkező férfit,hármas együttlétre,saját hely előny.Részletek az adatlapunkon,köszönjük.
Valós, találkozni is akaró párral ismerkednék!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok! Szívesen találkoznék többest imádó, szexi, budapesti párral, akár "házi barát" alapon, hosszú távon. Magas, potens, igényes férfi vagyok. Nyitott kapcsolatban élek, így nem okoz problémát a találkozó.
Sziasztok. Hosszú távon párhoz csatlakoznèk. Tapasztalatom van.
Sziasztok
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok olyan akár teljesen kezdő kiváncsi Házaspárt keresek akik komolyan diszkréten ismekednének egy 3 találkozóban Nyíregyháza környéken 49 éves diszkrét férfi várja leveleteket.
Sziasztok . Pécs környéki házaspár keres fiatalabb heteró pasit . . .
Sziasztok !
Olyan pár ismerettségét keresem, akiknél nem rutinszerű a találkozó egy pasival, hanem új dolog..nekem nem az első lenne, de nemsokadik..és imádom az első találkozó izgalmát, mikor a feleség először érhet más pasihoz, és a férj majd megőrül az izgalomtól..
Nagyon- nagyon bepörget engem is egy ilyen este hangulata..
Olyan pár ismerettségét keresem, akiknél nem rutinszerű a találkozó egy pasival, hanem új dolog..nekem nem az első lenne, de nemsokadik..és imádom az első találkozó izgalmát, mikor a feleség először érhet más pasihoz, és a férj majd megőrül az izgalomtól..
Nagyon- nagyon bepörget engem is egy ilyen este hangulata..
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem aki nem csak írogatni mer.
Az sem aki 86-szor variálja át a nevét is meg amiket ide beir értelmetlen szöveggel és egyáltalán nem találkozik élöben sem!
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 10. 26. vasárnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk

tarloka

Ha-lo001