Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Ma este pàrral ismerkednék ...
Budapesti sportos, joképűnek tartott 37 éves tapasztalt férfi vagyok
Jelige :mindent a testnek

Ma este pàrral ismerkednék ...
Budapesti sportos, joképűnek tartott 37 éves tapasztalt férfi vagyok
Jelige :mindent a testnek

Sziasztok!
Vasárnap estére keresek párt, hölgyet Budapest és környékén.
Vasárnap estére keresek párt, hölgyet Budapest és környékén.
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz vasárnap estefelé hétfőn egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Augusztus 8 i bulinkba szóló pasikat keresünk. Jelenleg több a szólo csaj mint pasi. Sportos, maximum 40es korosztályból várunk jelentkezőket
Sziasztok, Ma estére keresek egy budapesti, pesti HETERO házaspárt. Kizárólag a feleség örömére.
Életvidám, ápolt és kedves férfi vagyok, aki kedveli a szerepjátékokat, képes akár irányítani is.
Legyen egy vidám esték, ahol a feleség van fókuszban. Szép napot
Életvidám, ápolt és kedves férfi vagyok, aki kedveli a szerepjátékokat, képes akár irányítani is.
Legyen egy vidám esték, ahol a feleség van fókuszban. Szép napot
Sziasztok,jó fej párhoz csatlakoznék ha lehet nem egy alkalomra.Bajai fiatalos pasi vagyok .
Sziasztok
Szolnok megye körül keresünk egy pasit akinek nagy mérete van 20+ és legyen helye.
Lehetőleg olyan írjon már akiknek tényleg nagy mérete van és helye is.!
Köszönöm
Szolnok megye körül keresünk egy pasit akinek nagy mérete van 20+ és legyen helye.
Lehetőleg olyan írjon már akiknek tényleg nagy mérete van és helye is.!
Köszönöm

Sziasztok! Sportos ferfiként keresek párt hetero alapon. Részletek az adatlapomon

Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Utazni tudok, Viber és egyéb van! Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viber és egyéb van! Írjatok bátran!
Sziasztok! Ma este volna kedve valakinek találkozni egy potens nagy méretű sráccal? Esetleg klub vagy hasonló?
Jászberény ill környéki párhoz beszálnek írj privit
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Párhoz Ma vagy holnap Bármikor! Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel, örömmel lennék házibarát is. Helyem van, óbudán.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Lányt,párt keresnék! Adatlapom kitöltve!
Utazni tudok! Tolna-Fejér-Baranya
Utazni tudok! Tolna-Fejér-Baranya
Sziasztok
Holnap délutánra ismerkednék VALÓS párral..
Moto
Holnap délutánra ismerkednék VALÓS párral..

Moto
Sziasztok.
Hosszú távra,rendszeres találkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.
Hosszú távra,rendszeres találkozóra keresünk,a hölgy örömére pasit!
Légy független.