De jó! Közben írtam is rátok...
(Ez egy válasz Bunny red üzenetére (ma 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Zala megyei ápolt borotvált nagyméretű pasival ismerkednek harmasra hely kell!! Holgy 160/68 telt inteligenci fontos valamint fényképes adatlap hely nélkül ne keress!! Csak Zala megye vagy Nagykanizsa 50 km körzete ha nem mutat az arc és test fotot ne irj !!!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne csatlakozni! Utazni tudok nincs akadály részemröl! 32 éves srác vagyok egyedülálló nincs káros szenvedélyem!! Olyan Párt keresek akik komolyan találkoznának!

Kellemes lehet sok sikert hozzá
(Ez egy válasz szeghalmiffi üzenetére (ma 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:54

Sziasztok! 2 nagyméretű barát (19 cm és 22 cm) sportos testalkattal párt keres a hölgy kényeztetésére. Utazás nem jelent gondot szàmunkra.

Sziasztok! 60+ hölgyet,párt keresek férjemnek! Pusz
Sziasztok! 2 nagyméretű barát (19 cm és 22 cm) sportos testalkattal párt keres a hölgy kényeztetésére. Utazás nem jelent gondot szàmunkra.

Csütörtökön napközben vagy akár éjszakára párt keresek normális nemfüggetlen pasi vagyok utazni tudok
Sziasztok!
40 éves korig keresek Budapesten pasit 3.-nak, 175 cm felett, se kigyúrt, se kopasz nem érdekel.
Alkudozás nincs.
40 éves korig keresek Budapesten pasit 3.-nak, 175 cm felett, se kigyúrt, se kopasz nem érdekel.
Alkudozás nincs.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok.16 án 12-15 óra között Pesten leszünk szívesen ismerkednénk!!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Hello
Üdv lenne jelentkező straponos játékra?
Sziasztok !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !