Szexi bi pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp

Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Esetleg lenne itt egy 2-3 pasiból álló igényes sportos baráti társaság max 37 éves korig!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Kedves Pár!
Gabi vagyok, 43 éves, heteroszexuális férfi, 180 cm magas, erősebb testalkatú (kb. 105 kg), nem kigyúrt, de ápolt és igényes megjelenésű. A swinger világ iránti érdeklődésem nem régi, de annál őszintébb: vonz ez a fajta bizalom, nyitottság és intimitás.
Elsősorban olyan párokkal szeretnék megismerkedni, akik szívesen fogadnak egy harmadik férfit vendégként – diszkréten, érzékenyen, a hölgy igényeit és a pár határait maximálisan tiszteletben tartva.
Számomra a kölcsönös szimpátia, a kommunikáció és az érzelmi intelligencia legalább olyan fontos, mint maga az élmény.
Ha úgy kényelmesebb számotokra, hétköznap, napközbeni találkozást is esetenként meg tudok oldani. Elsősorban Budapesten és környékén keresek. Nyitott vagyok a beszélgetésre, tapasztalatcserére, és ha megvan az összhang, akár egy személyes találkozóra is – előtte szívesen beszélgetek online, akár videón is.
Ha szimpatikusnak találtok, e-mailben küldök képet, és szívesen fogadnék tőletek is néhányat.
Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésem. Ha nyitottak vagytok a beszélgetésre, örömmel folytatom.
Üdvözlettel:
Gabi
Gabi vagyok, 43 éves, heteroszexuális férfi, 180 cm magas, erősebb testalkatú (kb. 105 kg), nem kigyúrt, de ápolt és igényes megjelenésű. A swinger világ iránti érdeklődésem nem régi, de annál őszintébb: vonz ez a fajta bizalom, nyitottság és intimitás.
Elsősorban olyan párokkal szeretnék megismerkedni, akik szívesen fogadnak egy harmadik férfit vendégként – diszkréten, érzékenyen, a hölgy igényeit és a pár határait maximálisan tiszteletben tartva.
Számomra a kölcsönös szimpátia, a kommunikáció és az érzelmi intelligencia legalább olyan fontos, mint maga az élmény.
Ha úgy kényelmesebb számotokra, hétköznap, napközbeni találkozást is esetenként meg tudok oldani. Elsősorban Budapesten és környékén keresek. Nyitott vagyok a beszélgetésre, tapasztalatcserére, és ha megvan az összhang, akár egy személyes találkozóra is – előtte szívesen beszélgetek online, akár videón is.
Ha szimpatikusnak találtok, e-mailben küldök képet, és szívesen fogadnék tőletek is néhányat.
Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésem. Ha nyitottak vagytok a beszélgetésre, örömmel folytatom.
Üdvözlettel:
Gabi
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Jászberény környéken keresek párt akihez szívesen csatlakoznék
26 éves ápolt srác vagyok írj ha esetleg erdekel
utazni tudok Pest megye sem akadály

Sziasztoook! Kecskemét környékén csatlakoznék párokhoz!
várom az üzeneteket

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nagy intimmel keresek párt, hölgyet. Helyem van. igényesebbekkel
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék..
Sziasztok párral hölgyel szivesen ismerkednék.
Sziasztok! Nyiregy környéki Pár? Akár kezdők Szívesen masszirozok a hölgy örömére
Tapasztalt fiúként szeretnék az oldalon megismerni egy olyan párt akivel közös hullám hosszon vagyunk egyedül élő srác vagyok fogadni és utazni is tudok
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!