Tapasztalt fiúként szeretnék az oldalon megismerni egy olyan párt akivel közös hullám hosszon vagyunk egyedül élő srác vagyok fogadni és utazni is tudok
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Kellemes estét, sziasztok. Szívesen lennék párnak a játszótársa és ha van olyan akikhez csatlakozhatnék, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok!
Ma éjszakára,kb 3-4 fele keresünk igényes pasit,beszállóra.
Vastag farok előnyt jelent
Csak fényképes adatlapra válaszolunk!
Ma éjszakára,kb 3-4 fele keresünk igényes pasit,beszállóra.
Vastag farok előnyt jelent

Csak fényképes adatlapra válaszolunk!
Zárjuk a nyarat egy kellemes délutánnal/estével! Egy párt keresek Győr környékéről akiket vendégül láthatnék holnap (08.31.) délutántól egy jó kis hármasra.
Ha van kedvetek ilyen formában búcsúzni a nyártól akkor írjatok és hozzunk össze valami jót!
Ha van kedvetek ilyen formában búcsúzni a nyártól akkor írjatok és hozzunk össze valami jót!
Budapesten párokat kukkolnék, néznék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk szimpátia esetén!
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
40-es budapesti házaspár keres hosszzabtávú hármashoz értelmes, izgalmas sportos, pasit de kizárólag a NŐ örömére.
Előtte az Ismerkedés is elengedhetetlen. Írásban várunk bemutatkozást, fotóval, majd később telefonszámmal.
Kalandra fel!
Előtte az Ismerkedés is elengedhetetlen. Írásban várunk bemutatkozást, fotóval, majd később telefonszámmal.
Kalandra fel!
Sziasztok! Szolnokon pasi.. Ha lehet nagy méretű.. De keresünk párt hölgyet is!
Ma este nem holnap se holnap után..
Ma este nem holnap se holnap után..
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 eves lehet a parnerünk

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok! Győrben és környékén ismerkednék párokkal. Cowalter Abda Gönyu Harcsás helyeken járok
Sziasztok! Győrben és környékén ismerkednék párokkal. Cowalter Abda Gönyu Harcsás helyeken járok
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (tegnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten párokat kukkolnék, néznék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk szimpátia esetén!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?

Moto
meg tudom erősíteni. sajnos kamuprofil
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (tegnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:02

Sajnos Kamusok. 6 napja próbálok beszélni vele. Viberen 2 napig hébe hóba írt azóta semmi. Komolytalanok.