Szia, írtam
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:04
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal srácot / srácokat keresünk ma estére.. kukkolás vagy több is akár
privizz
privizz
Ti fiatal srácot, srácokat kerstek nem férfiakat, ennek ez az eredménye. Férfiakat kell keresni és nincs ilyen gond!
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:53
Sziasztok! Csak a szememet rontom és az időmet rabolja ez a sok felesleges irogatás! Ennyi töketlen “ férfit” már rég láttam! Egy cím és egy időpont
! Ennyi kell! Már barátnőm röhög az egészen. Basszus! Beengedek vkit a házamba és …. erre én adjak elérhetősèget ,( pontos cím persze megy ) meg 20 képet még, stb . Egy vicc
! Ennyi kell! Már barátnőm röhög az egészen. Basszus! Beengedek vkit a házamba és …. erre én adjak elérhetősèget ,( pontos cím persze megy ) meg 20 képet még, stb . Egy vicc
Sziasztok. Kisvárda. Záhony. Vásárosnamény bán hetero alapon ismerkednék 47 éves állítólag jopasi
Sziasztok
Én egy 34 éves hetero nyalás centrikus pasi vagyok imádok hosszasan nyalni popsit és puncit is nagyon .....de mennyire és meg utánna is hihi !és kényeztetni 18 as méretemel!ha érdekel benneteket írjatok privátban Győr és környéke
Én egy 34 éves hetero nyalás centrikus pasi vagyok imádok hosszasan nyalni popsit és puncit is nagyon .....de mennyire és meg utánna is hihi !és kényeztetni 18 as méretemel!ha érdekel benneteket írjatok privátban Győr és környéke
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Házibarát, beszálló lennék hosszabb távon.
Megbízható, odaadó vagyok, nyitott sokmindenre.
Megbízható, odaadó vagyok, nyitott sokmindenre.
Szia. Miért nem érkeztek meg oda hozzátok a házhoz?
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:53
Sziasztok! Csak a szememet rontom és az időmet rabolja ez a sok felesleges irogatás! Ennyi töketlen “ férfit” már rég láttam! Egy cím és egy időpont
Olyan budapesti vagy Békéscsabai párokhoz csatlakoznék, amelyeknek női tagját kényeztetném simogatással, testének csókolgatásával, ujjal is esetleg élveztetném. Tehát nem feltétlenül akarnék behatolni (hetven éves vagyok), de a látvány a pár férfitagját is ez felizgathatja, és amikor szeretkeznek, a nő további simogatásával vennék részt.
Sziasztok!
Irtam nektek
Köszönöm (Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:04
Irtam nektek
Köszönöm (Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal srácot / srácokat keresünk ma estére.. kukkolás vagy több is akár
privizz
privizz
privizz
privizz
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok
Krisz vagyok
Ismerkednék valóban találkozni akaró párral vagy Hölggyel akár hosszútávon is lennék házi barát ha valakit érdekel
További szép napot
Krisz vagyok
Ismerkednék valóban találkozni akaró párral vagy Hölggyel akár hosszútávon is lennék házi barát ha valakit érdekel
További szép napot
Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék...Tolna,Fejér,Baranya megye. kitöltve! Utazni tudok!!
Sziasztok. Budapest párt keresnek izgalmas programra.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok szívesen ismerkednek párral esetleg nővel Miskolc Putnok Kazincbarcika környékéről. 42 éves potens vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok.
Békéscsabai, gyulai nőt vagy párt keresek sexkapcsolatra!
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben

tarloka

netta31