Holnap délelőttre fiatal srácot keresek a párom örömére
Sziasztok. 38 éves pasiként csatlakoznék budapesti párhoz hetero alapon!!!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Miskolcon párt keresek ahol a férj szopna is a felesége előtt
Bács megyei párt keresek kellemes kalandra
Sziasztok! Ma Gyöngyös-Hatvan környékén nap közben lány, vagy pár? Szívesen kiereszteném a gőzt...
Keressetek nyugodtan!

Sziasztok!50 es pasiként párt a hőlgy őrömére! Hetero alapon!tolna,baranya! Csak valos pár érdekelne! Sajnos sok a kamus!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok 34 éves pasi csatlakozna nem a héten párhoz vagy hölgyhöz, Nyíregyháza és környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni nagyon imádok privibe írj ha érdekelne, utazás nem gond

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok 37 éves perverz feleségem, szeretne hogy anyára szerzek vastag nagy méretű pasikat 3 vagy többes gangbang szex partyt vagy csinálni egy amatőr filmet ahol tobpasi velem együtt kefeli .
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjato nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Párokat, hölgyeket keresnék kellemes időtöltésre. Fiatal, nagyméretű, határozott srác vagyok. Hellyel rendelkezem, örömmel fogadok, ha úgy adódik.

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Helyem van Veszprém környékén!
Írjatok

Sziasztok!Mai napra keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék,vagy akár csak massziroznám a hölgyet!De kukkolas is érdekel!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Párokkal ismerkednék Szombathely és környékéről.
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szia Ma napközben esetleg?utazni tudok.
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (tegnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)