szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprobalhatnak néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek! Viber jo lenne ahol tudnank ismerkedni!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
41 és 43 éves fiatalos sportos jófej srácok vagyunk az átlagnál nagyobb intimmel.
Voltunk már párokkal hármasban és cuckoldban is, többször is.
Szívesen találkoznánk vékony, vagy átlagos testalkatú bisex lánnyal illetve ilyen hölgytagú párral, van nekünk is bisex lány ismerősünk, privát bulikat is szoktunk csinálni, Dunaharaszti környékén, de utazni is tudunk ésszerű kereteken belül.
Általában péntek--szombat délután este érünk rá, és ünnepnapokon.
Diszkréció adott ès elvárt.
Voltunk már párokkal hármasban és cuckoldban is, többször is.
Szívesen találkoznánk vékony, vagy átlagos testalkatú bisex lánnyal illetve ilyen hölgytagú párral, van nekünk is bisex lány ismerősünk, privát bulikat is szoktunk csinálni, Dunaharaszti környékén, de utazni is tudunk ésszerű kereteken belül.
Általában péntek--szombat délután este érünk rá, és ünnepnapokon.
Diszkréció adott ès elvárt.
sziasztok
mi három 25 28 32 éves sportos potens igényes hetero barát vagyunk szeretnénk a közeljövőben egy kellemes gang bang és vagy bukakke partit szívesen ismerkednénk erre vágyó párral hölggyel igényes találkahely van
írjatok ránk bátran
mi három 25 28 32 éves sportos potens igényes hetero barát vagyunk szeretnénk a közeljövőben egy kellemes gang bang és vagy bukakke partit szívesen ismerkednénk erre vágyó párral hölggyel igényes találkahely van
írjatok ránk bátran
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Mezőkövesd környékén
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Mostanság párok esetleg? Nagyfarkú,sportos srác benne lenne,sok minden jóban
Helyem van (belváros),de utazni is tudok

Helyem van (belváros),de utazni is tudok

Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék!! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! privát üzenetet várokAkar még ma éjszakára is!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék!! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! privát üzenetet várokAkar még ma éjszakára is!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pár vagyunk hetero néger fiút keresünk vagy nagy faszú fiút
Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába.
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába.

/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
30 éves pasikent keresek párokat vagy csajszit !
22cm és jó vastag a farkam, Kamagra van, ha arra vágysz,hogy a nőd jól megdugjak! Írj privát. , Budapesten helyen van, de utazni is tudok
22cm és jó vastag a farkam, Kamagra van, ha arra vágysz,hogy a nőd jól megdugjak! Írj privát. , Budapesten helyen van, de utazni is tudok
Sziasztok! 28 éves férfiként keresnék partnert(nő/párok) a jövő hét elejére Balaton környékén. Siófokon töltöm a hét nagy részét , és kevés esélyt làtok rá, de hátha pont itt találom meg azt az igényes partnert, akivel feldobhatjuk egymás szürke hétköznapjait.
Elèg magas vagyok(190 felett ), átlagos alkattal , pleasure dom tendenciákkal. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, privátban szívesen részletezem.

Péntek du ra BP partnert keresünk Akár esti DL látogatáshoz
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
sziasztok! ma pár pestmegyeben?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok,
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Igényes magányos férfi pár házibarátja lenne hosszú távon. Mindent is..