Sziasztok!
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
újra kijöttem mára délután ra is a reptérre ,Párocskák , bátrabban
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
sziasztok vannak e itt oylan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni emailben és Viberen is!Kukkolas is érdekel,illetve szívesen massziroznám a hölgyet! Privát üzeneteket várok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni emailben és Viberen is!Kukkolas is érdekel,illetve szívesen massziroznám a hölgyet! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, adatlapom szerint! Utazni tudok.
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Sziasztok
Extra nagy farkú (25cm és fölötte) pasit keresünk 3iknak.
Ne zavarjon ha nézem vagy beszállok, amikor dugod a feleségem!
Max 40 éves korig. Budapesten
Mi 39 éves pár vagyunk. Ápoltság diszkréció adott és elvárt. Fényképes bemutatkozást várunk.
Extra nagy farkú (25cm és fölötte) pasit keresünk 3iknak.
Ne zavarjon ha nézem vagy beszállok, amikor dugod a feleségem!
Max 40 éves korig. Budapesten
Mi 39 éves pár vagyunk. Ápoltság diszkréció adott és elvárt. Fényképes bemutatkozást várunk.
Sziasztok! Párral ismerkednèk! Minden infó ès kèp az adatlapomon!

Sziasztok! Párral Ismerkednék, akár tartósabb barátságra is. De egyszeri kalandra is nyitott vagyok. Ápolt, igényes, normális diszkrét hetero pasi vagyok. Heves megye és környékein..
Sziasztok Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne csatlakozni utazni tudok részemröl nincs akadály
kor alkat nem számit

Sziasztok.Magas izmos,pasi nagy mérettel,párhoz csatlakozna ma Heves megyében vagy többes házibuliba.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, adatlapom szerint! Utazni tudok ésszerű távolságon belül..
Sziasztok, ma estére keresünk olyan FIATAL 27 év alatti férfit aki erotikus masszázst nyújtana a hölgynek,Masszázson kívül, hogy még mi történthet az a helyzettől függ. Kérem kamusok, képgyűjtők és akik nem mernek eljönni, olyan ne is írjon!!!
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!
Fiatal nagyfarkú heteró srác vagyok, szívesen csatlakoznék egy párhoz…
Sziasztok ma este keres valaki szóló pasit? Én Budapesti 50 éves vagyok, és keresek Budapesti csajszit, lányt párt.
Kecskeméti párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére
Sziasztok. Ma Párhoz csatlakoznék. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Párral ismerkednék, a lehetőség szerint hosszabb távra! Nudi, szauna, szex!