#46999 ma 01:13 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)tibusztibusz Bocsi, elfelejtettem, hetero...
#46998 ma 01:12 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)tibusztibusz Sziasztok!
Ma, szombat este kamionos kaland a reptéri körforgóban, vagy később a Fóti Auchan parkolóban
#46998 ma 01:12 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)tibusztibusz Sziasztok!
Ma, szombat este kamionos kaland a reptéri körforgóban, vagy később a Fóti Auchan parkolóban
Ma este vagány belevaló pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni, csajozni. Buda
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran! Utazni tudok!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran! Utazni tudok!
Sárvár és környékén, ma vagy holnap, párhoz csatlakoznék.
Budapesti párhoz csatlakoznék

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Ma/most valamikor Budapesten valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy 23 éves kedves fiúval?
Ma/most valamikor Budapesten valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy 23 éves kedves fiúval?

Sziasztok. Mai programra ismerkednék párral, társasággal.

Sziasztok!
Hétvégén egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Hétvégén egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
#9299 ma 08:59 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta) mindigmegy mindigmegy Sziasztok!
Megprobálom a lehetetlent!!
Feleséget,barátnőt kényeztetnék a párja elött vagy vele együtt.
Nyalás függő vagyok szóval ha szeretnéd amíg te dugod a párodat én nyalom őt.
Megprobálom a lehetetlent!!
Feleséget,barátnőt kényeztetnék a párja elött vagy vele együtt.
Nyalás függő vagyok szóval ha szeretnéd amíg te dugod a párodat én nyalom őt.
32 éves miskolci férfi vagyok, nyitott, barátságos és őszinte. Hölgyet vagy párt keresek Borsod megyéből alkalmi vagy akár rendszeres találkozásokra. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia, a diszkréció és a jó hangulat. Ha nyitott vagy az ismerkedésre, írj bátran!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Olyan párt keresek ,akiknek lenne kedvük velem összehozni egy közös horgászatot heves megyében. Bérelek faházat. Ha szimpik vagyunk , bármi lehet

Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Sziasztok.
Igényes férfiként hölgy/pár társaságát keresem tartalmas együttlétre.
Igényes férfiként hölgy/pár társaságát keresem tartalmas együttlétre.
Üdv! Olyan párral ismerkednék HETERO alapon, ahol a férfi az aktus közben erényövet visel a Nő kérésére / utasítására.
Biszex párral ismerkednék. Magas, sportos, szexben tabumentes 40-es pasi vagyok!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Fél óra múlva Hölgy vagy pár a reptéri kifutónál? 30as mások által jóképűnek mondott potens pasi vagyok