Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Ma estére keresünk barátnőmmel négykezes masszázsra sportos, helyes férfi alanyt. Bp. 13. Ker! Ha szeretnél jönni, írj üzenetet.
Sziasztok priviben emailcimet kaphatok?
(Ez egy válasz sáromspasi03 üzenetére (tegnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat estére keresünk 30as sportos normalis pasit, kettőt, cuckold jatekra. Mi ffi tagunk csak néző. Heteró dologra keresünk, szombatra. Nagy méret nálunk kizáró ok.
sziasztok.irjatok privátban
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (tegnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ismerkednék Párokkal a hölgy örömére és pluszba egy masszázsra is Nyiregyről vagyok helyem lenne
Két férfi csinos sub nőt keres.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Sziasztok ma este 8 körül méretes ffi minimum 20 cm?
Sziasztok! 28.-a csütörtök este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kecskemét környékén párokhoz csatlakoznék!
24 F

Nudizást,napozást cuckold kedvelő párt keresek pénteken telkemen a Tisza tónál.
Mára, holnapra vagy szombat késő estére keresek párt vagy pár hölgy tagját. Többféle felállás és fantázia is jár a fejemben,
21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.

21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.
Kecskemét környéki biszex párt keresek kis harcúrra
Budapest 16. Ker kornyeken csatlakoznek szivesen akar aktiv bi kent parokhoz !
Van egy üres lakásom most Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel!