Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok! Még mindig keresünk a feleségem örömére egy fiatal igényés 2-3 főből álló baráti társaságot!
Kecskemét környékén párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Ma éjszaka párt fogadnék az otthonomban! 35 éves igényes pasi vagyok!
Sziasztok...holnap 7 orátol délig,Békés, Csongrád, megyében szivesen meg látogatnék egy párt a hölgy örömére,,Hetero magyar pasi vagyok swingerben többesben jártas.
Keressetek privátban.
Keressetek privátban.
Jeligen: Ha stílus van, minden van!
Kedves Párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveim végén járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
P.s: Nem dohányzom, nem iszom, minden nap sportolok, az egészséges életmód és kultúra fontos nekem. Szellemi tevékenységet végzek, szeretem az elegenciát és szeretek beszélgetni is. A kevesebb néha több elvet vallom.
Kedves Párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveim végén járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
P.s: Nem dohányzom, nem iszom, minden nap sportolok, az egészséges életmód és kultúra fontos nekem. Szellemi tevékenységet végzek, szeretem az elegenciát és szeretek beszélgetni is. A kevesebb néha több elvet vallom.
Sziasztok,kellemes párral ismerkednék ha lehet hosszabb időre.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani.
Fejérmegyében Dunaújváros környékén szívesen csatlakoznák a hölgy örömére
18/ 6 kitartó mérettel
18/ 6 kitartó mérettel
Sziasztok! Szabolcsi akár kezdő Házaspár? Aki komolyan akar egy ilyen kapcsolatot nem csak beszél rolla meg akarja valósítani? Itt vagyok írhattok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Siófok környékén keresek estére párt, hölgyet! Igényes jó megjelenésű nyitott pasi vagyok! Vastag intimmel!

Siófok környékén keresek estére párt, hölgyet! Igényes jó megjelenésű nyitott pasi vagyok! Vastag intimmel!

Sárvár és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok! Holnap délután Gödöllőn párhoz csatlakoznék harmadiknak. Privátban írj vagy írjatok és megbeszéljük a talit.
Én szívesen lennék a fiú szerepbe ha az is megfelel
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (tegnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma estefelé kalandoznék nővel vagy párral pest és vonzáskörzetében. Ha valakinek/valakiknek érdekes lehetek privát üzenetben beszéljünk.

Két férfi csinos sub nöt keres.
sziasztok! izgatna apa-fia szex! apuka megdugatna a fiával, majd jönne Ő.
35 éves pasi párokhoz csatlakozna, akár extrém dolgokhoz is, bármelyik fél örömére... Bp