Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok! Szívesen találkoznék többest imádó, szexi, budapesti párral, akár "házi barát" alapon, hosszú távon. Magas, potens, igényes férfi vagyok. Nyitott kapcsolatban élek, így nem okoz problémát a találkozó.
Sziasztok. Hosszú távon párhoz csatlakoznèk. Tapasztalatom van.
Sziasztok
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Mi egy Balatonparti pár vagyunk keresünk 3.nak fiatalabb nagyobb mérettel rendelkező pasit
Illetve keresnénk Hölgyet is ha van olyan aki csatlakozna
Ha lehet viber elérhetőséggel jelentkezz
Szép napot
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok olyan akár teljesen kezdő kiváncsi Házaspárt keresek akik komolyan diszkréten ismekednének egy 3 találkozóban Nyíregyháza környéken 49 éves diszkrét férfi várja leveleteket.
Sziasztok . Pécs környéki házaspár keres fiatalabb heteró pasit . . .
Sziasztok !
Olyan pár ismerettségét keresem, akiknél nem rutinszerű a találkozó egy pasival, hanem új dolog..nekem nem az első lenne, de nemsokadik..és imádom az első találkozó izgalmát, mikor a feleség először érhet más pasihoz, és a férj majd megőrül az izgalomtól..
Nagyon- nagyon bepörget engem is egy ilyen este hangulata..
Olyan pár ismerettségét keresem, akiknél nem rutinszerű a találkozó egy pasival, hanem új dolog..nekem nem az első lenne, de nemsokadik..és imádom az első találkozó izgalmát, mikor a feleség először érhet más pasihoz, és a férj majd megőrül az izgalomtól..
Nagyon- nagyon bepörget engem is egy ilyen este hangulata..
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem aki nem csak írogatni mer.
Az sem aki 86-szor variálja át a nevét is meg amiket ide beir értelmetlen szöveggel és egyáltalán nem találkozik élöben sem!
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (tegnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Van itt valaki akinek husi párja van vagy ismerőse barátnője és.megosztana
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok!!. Mai napra vagy holnapra vagy mindkettőre lányt vagy párt keresek a hölgy örömére. Pécs és környéke de Utazni és fogadni is tudok!nagy potenciával és bő nektárral rendelkezem.!
Székesfehérvár és 50 km es körzetében most ráérő Nőt, illetve párt keresek szabadtéri programhoz.....igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok.
aki 20 képet kér, az sosem fog találkozni, tapasztalat
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2025. 10. 25. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 25. szombat 20:53
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2025. 10. 25. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csak a szememet rontom és az időmet rabolja ez a sok felesleges irogatás! Ennyi töketlen “ férfit” már rég láttam! Egy cím és egy időpont
! Ennyi kell! Már barátnőm röhög az egészen. Basszus! Beengedek vkit a házamba és …. erre én adjak elérhetősèget ,( pontos cím persze megy ) meg 20 képet még, stb . Egy vicc
! Ennyi kell! Már barátnőm röhög az egészen. Basszus! Beengedek vkit a házamba és …. erre én adjak elérhetősèget ,( pontos cím persze megy ) meg 20 képet még, stb . Egy vicc
Sziasztok
MA délután kellemes találkozóra valós PÁR?
Moto
MA délután kellemes találkozóra valós PÁR?
Moto

tarloka

rékacsaj