Sziasztok!
Nagyméretű, helyes, magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék csütörtök estére párhoz. Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Nagyméretű, helyes, magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék csütörtök estére párhoz. Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Szolnok vonzáskörzetében van olyan pár, aki megismerkedne egy normális, nemdohányzó, igényes magyar pasival, aki ráadásul nagyon jól masszíroz?
Feleség dupla örömére keresünk férfit ,,,,,,
Sziasztok! Miskolci pár partnere lennék...
Szia drága!
Én valós 42 éves sportos évek óta swingerező pasi vagyok.
Ha lenne kedved ma este ahhoz, hogy kenyeztesselek örülnék.
Köszönöm (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én valós 42 éves sportos évek óta swingerező pasi vagyok.
Ha lenne kedved ma este ahhoz, hogy kenyeztesselek örülnék.
Köszönöm (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
áh itt nagyja nethuszár
(Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (tegnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Levelezés az megy itt, de tovább lépni már nem sikerül, pedig ő ír rám
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
de válogatosak letettek

Fiatal, többesben tapasztalt srácként keresem partnereim heteró alapon egy mai találkozóra. Budapesten helyem van, de a helyszín természetesen megbeszélés kérdése. Viber, google chat is okés.
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Adatlap kitöltve!
Utazni tudok!!
Utazni tudok!!

Sziasztok!
Szeretnék találni egy szimpatikus párt, akik hozzám hasonlóan elhatározták, hogy élményeket szeretnének és nem álmodozásban ringatóznak. Elképzeléseik vannak és nem a “még nem tudjuk” szakaszban járnak.
Ha egy megbízható, intelligens, magára igényes (ezeket persze majd lesz alkalmatok eldönteni) férfit kerestek, akivel hétköznap, napközben tudnátok találkozni, akkor írjatok rám bátran.
Éljünk meg mindent, amiről mások csak álmodoznak!
Az adatlapomon látottak mindenben megfelelnek a valóságnak!
Írjatok és beszéljünk, utána meg találkozzunk!
Szeretnék találni egy szimpatikus párt, akik hozzám hasonlóan elhatározták, hogy élményeket szeretnének és nem álmodozásban ringatóznak. Elképzeléseik vannak és nem a “még nem tudjuk” szakaszban járnak.
Ha egy megbízható, intelligens, magára igényes (ezeket persze majd lesz alkalmatok eldönteni) férfit kerestek, akivel hétköznap, napközben tudnátok találkozni, akkor írjatok rám bátran.
Éljünk meg mindent, amiről mások csak álmodoznak!
Az adatlapomon látottak mindenben megfelelnek a valóságnak!
Írjatok és beszéljünk, utána meg találkozzunk!

Sziasztok!
Párt keresek a hölgy örömére.
Helyem, szabadidőm van hozzá.
Párt keresek a hölgy örömére.
Helyem, szabadidőm van hozzá.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Hellyel és napközbeni szabadidővel rendelkező 30-45 év közötti pasit keresünk Bp-en ( elsősorban IX, X, XVIII, XIX, XX kerületekben) harmadiknak. Üdv Dóri & Peti
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére péntek estére...
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pestmegyében beszálnék 3-nak 32 éves vagyok