Sziasztok 37 éves perverz feleségem, szeretne hogy anyára szerzek vastag nagy méretű pasikat 3 vagy többes gangbang szex partyt vagy csinálni egy amatőr filmet ahol tobpasi velem együtt kefeli .
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjato nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Párokat, hölgyeket keresnék kellemes időtöltésre. Fiatal, nagyméretű, határozott srác vagyok. Hellyel rendelkezem, örömmel fogadok, ha úgy adódik.

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Helyem van Veszprém környékén!
Írjatok

Sziasztok!Mai napra keresek hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék,vagy akár csak massziroznám a hölgyet!De kukkolas is érdekel!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Párokkal ismerkednék Szombathely és környékéről.
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szia Ma napközben esetleg?utazni tudok.
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (ma 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Pasi hölgy örömére ma este?salgotarjan környéke
Igényes potens 40-50es tapasztalt férfi csapat pároknak a legvadabb vágyait teljesítené. (Tabu csak a véres dolgok).
Sok sikert neked ,
(Ez egy válasz Davefuck üzenetére (ma 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:57

Sziasztok! Masszív kitartó fiatal férfi csatlakozna párokhoz vagy lányokhoz kellemes időtöltésre Bács kiskun és Szeged.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Masszív kitartó fiatal férfi csatlakozna párokhoz vagy lányokhoz kellemes időtöltésre Bács kiskun és Szeged.
Feleség dupla örömére keresünk férfit ..közeli találka reményében .
Bocsi de párt kereset nem pasit .
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
32 éves, magas, méretes farkú srác keres cuckold párt vasárnap estére Budapesten
Még keresgélünk a ma esti akcióhoz a megfelelő személyt . 0:30-40 környékén lenne sajnos az akció. Párom mellére élveznék , vernénk a farkunkat egy másik sráccal. Hetero azaz mindenki veri a saját farkát !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...