Vasárnap délután Egerszalókon a Saliris medencéjében szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagjának ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Mondjuk én nem az vagyok, de neked több kritériumnak sem félelemmel! Pedig hogy imádom a hosszú combokat
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Hölgynek keresünk extra nagy méretű pasit. 20+ és átlagnál sokkal vastagabb méretet.
Imádja ha keményen meg van dugva!
Hölgynek keresünk extra nagy méretű pasit. 20+ és átlagnál sokkal vastagabb méretet.
Imádja ha keményen meg van dugva!

Sziasztok!
Párt keresek a hölgy örömére.
Helyem, szabadidőm van hozzá.
Párt keresek a hölgy örömére.
Helyem, szabadidőm van hozzá.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék hetero alapon. JNSZ, Békés, Hajdú, Heves megye előny! Többit privát üzenetben megbeszéljük! Igényesség, diszkréció....
Sziasztok Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves, képen látható kemény farokkal és sok tejecskèvel keresnèk lányokat, párokat minden izgalmas földi jóra!!! Leginkább hetero alapon !
Puszi T.
Puszi T.
Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel. Helyem van, óbudán.
Sziasztok!
Nagyméretű, helyes, magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék csütörtök estére párhoz. Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Nagyméretű, helyes, magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék csütörtök estére párhoz. Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Szolnok vonzáskörzetében van olyan pár, aki megismerkedne egy normális, nemdohányzó, igényes magyar pasival, aki ráadásul nagyon jól masszíroz?
Feleség dupla örömére keresünk férfit ,,,,,,
Sziasztok! Miskolci pár partnere lennék...
Szia drága!
Én valós 42 éves sportos évek óta swingerező pasi vagyok.
Ha lenne kedved ma este ahhoz, hogy kenyeztesselek örülnék.
Köszönöm (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én valós 42 éves sportos évek óta swingerező pasi vagyok.
Ha lenne kedved ma este ahhoz, hogy kenyeztesselek örülnék.
Köszönöm (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
áh itt nagyja nethuszár
(Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (tegnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Levelezés az megy itt, de tovább lépni már nem sikerül, pedig ő ír rám
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
de válogatosak letettek

Fiatal, többesben tapasztalt srácként keresem partnereim heteró alapon egy mai találkozóra. Budapesten helyem van, de a helyszín természetesen megbeszélés kérdése. Viber, google chat is okés.
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Adatlap kitöltve!
Utazni tudok!!
Utazni tudok!!