sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobalatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok, szivesen csatlakoznék Párhoz Ma Este bármikor Baranya-Tolna-Baja környékén kor nem számit kölcsönös tisztelet legyen meg
50+ párral kalandoznék ma este, hármas vagy cuckold. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok. Helyem van Zuglóban, utazni is tudok.
Párokhoz beszállnék,szolnokmegye ill Jászberény ill kornyeke
Szombatra Szeged vagy közvetlen közelében szeximádó párral ismerkednék és párnacsatáznák. Semmi jónak nem vagyok elrontója enyhe bi is bele fér. Ápolt potens jó méretű pasi vagyok. Privátba írjatok!
Pasit keresünk ma este Zala vas megye nagy méret előny
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Ma estére, párom örömére, 2 normális pasi? Somogy-Tolna-Baranya.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Olyan hàzaspàrt keresek akik kis farkú(14/4,5) pasit keresetek bátran.
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén
Huszoneves szoke nagy cicis fiatal partneremnek keresunk beszallo max 40eves ,potens es nagyfarku apolt diszkret sracokat
kepek a profilomban
kepek a profilomban
Sziasztok. Jelen ha aktuális még.
(Ez egy válasz Khp31 üzenetére (ma 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Ma igényes pár aki szívesen fogadna nagy intimű srácot? Budapest +50km!
Ma igényes pár aki szívesen fogadna nagy intimű srácot? Budapest +50km!
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Keresünk még partnert 45 éves korig max
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok! Vasárnap azaz 26.án a komáromi fürdőben ill. szaunában valaki?

tarloka

Stella és Atis