3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Fiút keresünk maestére hölgy örömére,ojan írjon aki elisjön!! Viber telefonszamot külgyön úgy gyorsabb .
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrhoz csatlakoznék a mai nap folyamàn. Helyem van.
Baràtsàgos, diszkrét pàrhoz csatlakoznék a mai nap folyamàn. Helyem van.
Szívesen vendégül látnék szombat este vagy vasárnap egész nap buja együttlétre, izgalmas lepedőgyűrésre párokat vagy Hölgyet nagykanizsai lakásomban.
Postás látogatna és szerelne gáz, víz, feleséget :P csak BP!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok, beszélgessünk!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Szívesen vendégül látnék jófej, fiatalos, vagány párokat vagy Hölgyet a Duna parti házamban. Tánc, zene, forró jakuzzi,kandalló, italok, miegymás
privátban pls.
privátban pls.
Sziasztok ápolt sportos 33 éves ferfikent szivesen csatlakoznek párhoz aki szeretné felpezsdíteni a szexualis életüket
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Esztergom Szentendre között keresek párt vagy lányt.
Szombaton este Szegeden párhoz csetlakoznák. Minden jóban benne vagyok, ápolt, potens, kitartó, több lövetű pasi vagyok. Privátba írjatok!
Köszönjük a megjelent delikvenseknek!
(Ez egy válasz 2parosparos üzenetére (ma 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:13
1:00 körül a Nagyvárad tér közelében keresünk 1-2 fő 50 alatti sportos, átlagos pasit.
Szimpla szex, pici vékony vörös milf az alany. Privátot írj, lehetőleg Viber elérhetőséggel.
Szimpla szex, pici vékony vörös milf az alany. Privátot írj, lehetőleg Viber elérhetőséggel.
Sziasztok buja páros ismerkedne lány 40 éves pasi 41 éves mindketten csupaszok vagyunk!Ismerkednénk jól szituált férfiakkal nőkkel
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok!
Ma este valaki kalandozni Pesten? Hölgyet vagy párhoz beszállnék . Ápolt, normális potens férfi vagyok.
Sziasztok!
Ma este valaki kalandozni Pesten? Hölgyet vagy párhoz beszállnék . Ápolt, normális potens férfi vagyok.
Sziasztok!
1:00 körül a Nagyvárad tér közelében keresünk 1-2 fő 50 alatti sportos, átlagos pasit.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék van helyem és utazni is tudok van tapasztalatom és a hétvégén időm is.
Párokkal ismerkednék van helyem és utazni is tudok van tapasztalatom és a hétvégén időm is.

tarloka

Extend35
Vanessa