Sziasztok! Ma este esetleg még volna pár, akik kalandoznának velem?
Házibarát lennék párnak hosszú távon. Harmadik aki segít nektek.
Sziasztok Baranya megyében keresek Párt szívesen csatlakoznék kot alkat nem számit utazni tudok Bármikor!!

Sziasztok
MA délután kellemes találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA délután kellemes találkozóra VALÓS pár?

Moto
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Akár aatlapom szerint is

Fiatal pár keres harmadiknak pasit, hetero alapon insta: k.felix1992
Hali! Instán rám írsz? k.felix1992
(Ez egy válasz szomoru szamuraj üzenetére (tegnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:31

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Pár ma délelött egy kaland Veszprém -Ajka vonalon?
Párokhoz csatlakoznék

Amatör masször hölgyet maszírozna kortól,alkattól függetlenül. (a végén happy finish ha szeretnéd) Távolság nem probléma ésszerü kereteken belül.
Üdv..a sok meleg mellett van itt értelmes pár vagy hölgy ?
Holnap azaz vasárnap reggel, Siófokon vagy környékén szívesen lennék én az ébresztő egy párnál vagy hölgynél?
Valaki egy reggeli kaland?
Valaki egy reggeli kaland?
Ma este 22.00 után pasit keresünk hölgy kenyeztetesere,hetero alapon.Eger környéke.
Szívesen csatlakoznék hozzátok írtam privátba
(Ez egy válasz KittiLaci üzenetére (tegnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:05

Heves megyében élő 34/43 éves pár pasit, pasikat keres 24-45 éves kor között .Ma délután is ráérünk!
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben, én merek is találkozni!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben, én merek is találkozni!
Sziasztok! Békéscsabán vagy környékén párhoz csatlakoznék....
Sziasztok párok!
Siófok-Székesfehérvár vonalon kerestek hetero pasit harmadik beszállónak?
34 éves 194 cm 92 kg szőkésbarna, kék szemű vagyok sportos testalkattal!
Mindenkinek további szép napot!
Siófok-Székesfehérvár vonalon kerestek hetero pasit harmadik beszállónak?
34 éves 194 cm 92 kg szőkésbarna, kék szemű vagyok sportos testalkattal!
Mindenkinek további szép napot!
Helló ma este unatkozó Lány , Hölgy pár akivel lehet egy jót huncutkodni ?