Balatonszemesen 2025. 06 07-08 kőzt pasit keresünk harmadiknak érzéki szexhez.
kizárólag a Hölgy részére, nagy és kemény szerszámmal.
Teltebb hőlgy részére.
kizárólag a Hölgy részére, nagy és kemény szerszámmal.
Teltebb hőlgy részére.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
sziasztok! Ma vagy holnap este párhoz csatlakoznék.
Sziasztok
Meg ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak olyan irjon akinrk jó a mai nap vagy a holnapi találkozó
Meg ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak olyan irjon akinrk jó a mai nap vagy a holnapi találkozó
Balatonszemesen keresünk stramm srácot aki eljönne most, 13.00kor velünk hajózni és bekenné a Milf párom, amíg én kormányzok!
Az előre megbeszélt srác valamiért felszivódott mi meg nagyon be vagyunk indulva..
Jelentkezések most, asap privátban!
Az előre megbeszélt srác valamiért felszivódott mi meg nagyon be vagyunk indulva..
Jelentkezések most, asap privátban!
Sziasztok.
Ma déltől hétfő estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm..
Ma déltől hétfő estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm..
Sziasztok!
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Hosszú hajú lány vagy ilyen lanytaggal pár, ahol a lány haját a farkamra csavarva ribancosan könnyesre szopathatnám??
Tomi.
Tomi.
Sziasztok!
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt párral közös örömszerzések céljából.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt párral közös örömszerzések céljából.
Sziasztok. Mostantól égészen vasárnap estig párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm..
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm..
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok párhoz csatlakoznék harmadiknak mint pasi. Helyem van akár ma délután egy pár òra hosszára vagy holnap egész este. Helyileg Dömsöd
Sziasztok.Ma délutánra keresünk pasit.Légy ápolt,illedelmes,potens!Csak üzenetre válaszolunk.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék cuckoldra.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Pár ágyamba?

Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàrhoz beszàllnék.
Kellemes, diszkrét pàrhoz beszàllnék.
45éves 190cm magas nagyfarkú férfi párt keres cuckold kapcsolatra
Pár ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy magas izmos pasi méretes szerszámmal?