Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok… szilikonos MILF csajommal keresnénk egy fekete srácot 3.nak.
Ha magadra ismertél,írj privát
Ha magadra ismertél,írj privát

Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon szeretne valaki találkozni ma nap közben? Keressetek nyugodtan.
Halii, szívesen csatlakoznék párhoz/lányhoz. Imádok masszírozni és kényeztetni. Akár valami szerepjátékban is benne vagyok. Szívesen leszek futár, szerelő, rendőr, amit csak szeretnétek :P ha érdekel a dolog írjatok privátban smile
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ezen a héten csütörtök és vasárnap között Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! Csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Valós, igényes párról van szó, a találkozó a megbeszéltek szerint zajlott, a férfitag is értelmes, korrekt. Az egyetlen negatív dolog az volt, hogy készítettek videót, amit ígéretük ellenére nem küldtek el, de mivel ezt a részét a hölgy kezeli a dolognak, így betudtam a korának. Remélem nem sértettem meg senkit, hogy ezt leírtam, összességében jó bulit lehet velük csinálni. Kellemes napot mindenkinek!
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (ma 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:43

Sziasztok!
Most péntek estére (09.19.) keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Niki
Sziasztok!
- arcszőrzete nincs
Niki
- arcszőrzete nincs
Niki
sziaztok . szívesen ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint ,
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Ma napközben rosszalkodni szerető párhoz csatlakoznék!
Igényes ápolt pasi vagyok! Főként Pest, és környékére gondolok!
Igényes ápolt pasi vagyok! Főként Pest, és környékére gondolok!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok. Késő esti órákban Kecskeméten?
Sziasztok! Fiatal, igényes , kedves, masszázsban profi srácként intelligenciát, izgalmat, intimitást kereső NŐK/HÖLGYEK és izgalmakra nyitott PÁROK társaságát keresem hetero alapon, kellemes szabadidő eltöltésére. Wellness kaland, 3-as, cuckold, kukkolás is érdekel! Privátban îrjatok kérlek!

Sziasztok holnap este pár akik pasit keresnek?
Írtam múltkor
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:26

Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
Ma késő délután az egerszalóki Saliris fürdőjében szívesen vennénk hetero férfi közeledését párosunk hölgytagja irányában. Csak privát üzenetet várunk !
A héten Őrbottyánban leszek, a környékről ismerkednék,hetero alapon, helyem nincs ,utazni tudok ésszerű távolságon belül!
Szőrös faszú, macisabb alkatú, nagyobb darab, ( sörhasú-pocakos ) pasit keresünk ! Priviben írj. Fiatal vagy idősebb.
Nagy méretű pasi csatlakozna 50 + os párhoz